Opowiedz nam swoją historie - Barbara z Mazur
Barbara z Mazur - Pią Wrz 30, 2011 14:48
Ja nue mieszkam w calych Niemczech
Barbara z Mazur - Pią Wrz 30, 2011 18:01
Ta lista jest nieaktualnaP o prostu,ale jak sie chce znalezc to czlowieik znajdze:ja znalazlam..
Barbara z Mazur - Pią Wrz 30, 2011 18:05
Sorry mam problemy z komputerem, czasem dzilala a czasem nie.
Barbara z Mazur - Pią Wrz 30, 2011 18:08
Mannhiem gdzie mam najblizej nie odpowoiada od lipca, moze zmienili numery.
kajadda - Pią Wrz 30, 2011 18:20
Barbara z Mazur, wiesz co jakoś mi trudno uwierzyć, że w Niemczech tak trudno uzyskac pomoc a w Polsce nie. No przecież my jesteśmy krajem absurdów... Ty jakoś na wszystko masz wytłumaczenie uciekasz od problemu i bronisz się rękami i nogami. Przecież tyle już wiesz Basiu
Franiu - Pią Wrz 30, 2011 20:03
Barbaro,
czegoś tu nie rozumiem,podałem Ci na poprzedniej stronie link do mityngów w Mannhiem z aktualizowana jest ta stronka w tym miesiącu,więc nie mow że telefon nie działa.W AA jeśli jest jakakolwiek zmiana w spisie mityngów musi być info o zmianie,tak to się odbywa aby ktoś idą na mityn nie pocałował klamki.Pamietaj że wszystkich można okłamać ale nie samą siebie.
Barbara z Mazur - Pią Wrz 30, 2011 21:18
To zadzwon tam,jak ja zazdzwonilam. Jest bardzo denerwujace gdy niewiara bierze sie z nieweidzy albo z lenistwa po prostu.
Barbara z Mazur - Pią Wrz 30, 2011 21:36
Kaja nie uciekam,bardzo chce rozmawiac ale nie ma z kim.
Barbara z Mazur - Pią Wrz 30, 2011 21:41
Jstem w takim potwornym scisku, z waszej strony presja nieufmosci z mojej presja niemozliwosc,i ze swiatta kazda presja.
Barbara z Mazur - Pią Wrz 30, 2011 21:54
Franiu,przykro mi ale to nie dziala.
Krzysztof - Pią Wrz 30, 2011 22:17
dajmy juz jej spokój, bo przecież czuje sie ścisnieta !!!!!
Nie macie wiekszych zmartwień ?? Ja odpuszczam.
Franek, wywal ten spis, bo niepotrzebnie zabiera tylko mijesce.
Mariusz - Pią Wrz 30, 2011 22:24
Barbara z Mazur napisał/a: | Jstem w takim potwornym scisku, z waszej strony presja nieufmosci z mojej presja niemozliwosc,i ze swiatta kazda presja. |
Posłuchaj, tu są albo alkoholicy, albo współuzależnieni, żadnej presji nie stosuje na Tobie nikt.
To wiadomości/pomoc z których możesz skorzystać, lub ją olać i żyć dalej.
Świat też nie naciska na nikogo, a pomóc można sobie samemu - korzystając z pomocy innych, przyjmując ją od innych, prosząc o nią, ale pierwszy i ostatni krok, wykonamy i tak sami. Byle był dobry !
Barbara z Mazur - Sob Paź 01, 2011 05:11
Piszemy tu o tym co aktualnie gnebi, czasem zaskoczy super ksiazka albo film, a to ciasto swietnie wyjdzie a to w ogrodzie zakwitnie nowy kwiat, spis sie zwyczajnie nie przydaje. A inteligentny czlowiek a za takego sie uwazam,znajdzie sam i adres i grupe AA albo cos innego ,Chce zatem dobitnie zaznaczyc, ze poczucie dobrze spelnionego obowiazku pomocy mozesz sobie Krzysiu wsadzic, spis wycofac a czuc sie wysmienicie, bo zrobiles co za sluszne uwazales.Pozdrawiam
I ja ten krok wykonuje bo prosze o rady, Mariuszu.
Barbara z Mazur - Sob Paź 01, 2011 06:02
Kaju
i ty Butusie przeciwko mnie!!!!
z nikim sie na sile nie umiem zaprzyjazniac.
Jak "wejde na sciezke i przerobie AA na Meetingach"to sie bede nadawac do tego portalu???????????????????????????????
Przerobilam MEETINGI (30)ale nie dodaly mi skrzydel.Chce rozmowy, w moim jezyku i chocby tutaj nas forum, poki nie znajde grupy.
Dzekuje za dotychczasowe wsparcie.
Mariusz - Sob Paź 01, 2011 07:43
Barbara z Mazur napisał/a: | Przerobilam MEETINGI (30)ale nie dodaly mi skrzydel. |
Ja przerobiłem kiedyś trylogie Sienkiewicza, a z rycerza mam tylko zakuty łeb ale jakoś trafiłem na terapie i do AA.
Też jak i Ty skrzydeł nie dostałem, ale narzędzia, wiedzę i doświadczenia innych.
Na mnie to działa i chyba o to chodzi.
Barbara z Mazur napisał/a: | Chce rozmowy, w moim jezyku i chocby tutaj nas forum, poki nie znajde grupy. |
I po to jest właśnie forum, więc pisz, a jak coś znajdziesz to z pewnością dasz znać.
Pozdrawiam
|
|
|