To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - Sam ze swoimi myslami (hewciu)

Franiu - Sob Lip 09, 2011 16:31

Też jestem zdania że internet mnie nie wyleczy,wyznaję jedną zasadę że mityngi są dla mnie najlepszym lekarstwem na życie w trzeźwości,podobnie jak Krzysztof postępuję tak jak mi zalecano na początku nie ma mnie tam gdzie nie powianiem być,stosuje się do doświadczeń innych alkoholików ,pracuje na programie i niosę przesłanie tam gdzie jest potrzeba,angażuje się w służby bo wiem ze to mi pomaga i doświadczam czegoś nowego,każdy kto lekceważy sobie swoje trzeźwienie sam pracuje na swoje zapicie, na mityngu najpierw mówię jestem alkoholikiem a imię na drugim miejscu,chcę pamiętać kim jestem i gdzie jest moje miejsce,
pozdrawiam.

Halinka - Sob Lip 09, 2011 20:36

hewciu napisał/a:
Witam!

To co ostatnio czytam na forum prawdę powiedziawszy przeraża mnie trochę.
W głowie powstaje pytanie. Kurka! Czy jest możliwe bym to na co tak ciężko pracowałem, co mi się podoba, z czym mi dobrze, mógł stracić? Przecież tego nie chcę!

Takie moje przemyślenia.....

Tom.

Jedna sekunda nieuwagi i fruuuuuuuuuu, ale jeżeli nie zapominasz kim jesteś i nad sobą pracujesz ,to ta sekunda zamienia się w wieczność.

hewciu - Sob Lip 09, 2011 21:15

Tak Halinko, to wlasnie mialem na mysli. Mam nadzieje, ze nie pomysleliscie ,ze mam jakies watpliwosci. To tylko byly takie moje przemyslenia...

Pozdrowionka!

Halinka - Sob Lip 09, 2011 21:22

Nie Tomek, nie mam żadnych wątpliwości. Potwierdziłam tylko Twoje przemyślenia , bo moje są takie same.
Spokojnej nocy życzę i kolorowych snów.

dora - Sob Lip 09, 2011 21:32

hewciu napisał/a:
To tylko byly takie moje przemyslenia...

Nooooo :!: Sprobowalbys miec cos innego na mysli :mrgreen:

Ja dzieki przemysleniom wiem gdzie jest moje miejsce <smiech>

hewciu - Sob Lip 09, 2011 21:43

Halinka napisał/a:
Nie Tomek, nie mam żadnych wątpliwości. Potwierdziłam tylko Twoje przemyślenia , bo moje są takie same.
Spokojnej nocy życzę i kolorowych snów.

Niestety jeszcze w pracy :-) a u mnie i tak jest przed 17 - ta

Dorcia <czesc> nie zamierzam nigdzie zbaczac.
Za fajne jest to co mam.

To ja Wam spokojnej nocki zycze!

dora - Sob Lip 09, 2011 21:47

hewciu napisał/a:
To ja Wam spokojnej nocki zycze!

<cmok> <cmok> <cmok>

azull - Nie Lip 10, 2011 11:20

hewciu napisał/a:
Mam nadzieje, ze nie pomysleliscie ,ze mam jakies watpliwosci. To tylko byly takie moje przemyslenia...

Hewciu, z wielką radością czyta się Twoje słowa.

pozdrawiam serdecznie Azull, czekający na okazję do spotkania przy jabłeczniku z budyniem :-)

hewciu - Nie Lip 10, 2011 16:38

Nie no masakra jakas, sie napisalem i kazalo mi sie zalogowac od nowa. Moja wina powinienem sprawdzic.

Ale mniej wiecej chcialem Ci druhu odpisac,ze mi tez brakuje tych Naszych spotkan. Coc ostatnio zas przycisnalem pasa bo waga skoczyla, z checia zrobie wyjatek ;-)

U mnie niebawem moze sie pozmieniac jezeli chodzi o rotacje pracy i najprawdopodobniej duuuzzzzo wiecej bede spedzal w domciu. Wiec bedzie wiecej okazji ku spotkaniom.

A w miedzyczasie, bede w domciu pod koniec lipca wiec jak cos to dawaj znac.

Oczywiscie jezeli ktokolwiek bedzie w 3-miescie bedzie mial ochote spotkac sie na kawie to zapraszam. A jezeli chodzi o jablecznik, zrobie wiecej wyjatkow ;-)

jarox48 - Nie Lip 10, 2011 16:54

hewciu napisał/a:
U mnie niebawem moze sie pozmieniac jezeli chodzi o rotacje pracy i najprawdopodobniej duuuzzzzo wiecej bede spedzal w domciu. Wiec bedzie wiecej okazji ku spotkaniom.

TOMKU <czesc>
I powiedz sam, czyż nasza SIŁA WYŻSZA nie jest dla nas trzeżwiejących alkoholików-ŁASKAWA??????

Pozdrawiam

Jarek alkoholik

Mariusz - Pon Lip 11, 2011 18:18

Hewciu, tak trzymaj Brachu <czesc>
Co jak co, ale jak czytam i czytałem Ciebie, to widzę radość w Twoich postach i taki spokój, spokój człowieka trzeźwego.

jacek78 - Wto Lip 12, 2011 22:36

hewciu napisał/a:
Za fajne jest to co mam.

Ja też tak uważam i dodam tylko, że życie w trzeźwosci jest dla mnie piękne
pozdrawiam <czesc>

dora - Pon Paź 03, 2011 21:02

Hej!! Co u Ciebie? Skrobnij cos <cmok>
bodziu - Czw Paź 06, 2011 08:58

dora napisał/a:
Hej!! Co u Ciebie? Skrobnij cos <cmok>

tak, tak ..skrobnij coś... :-D
Hewciu, adres który mi dałeś jest aktualny. W prawdzie na miejscu nie ma żadnych informacji ale poznałem kogoś kto mnie wprowadzi na tą grupę. spotkania są późno więc nie powinno być problemów żeby zdążyć z pracy, ale i tak będę próbował załatwić sobie wolne na wszystkie wtorki.
...jeszcze raz dzięki <czesc> i pokaż że się choć na chwilę ;-)

hewciu - Pią Paź 07, 2011 06:36

Heja ho!

Przepraszkam! Jestem na forum choć na chwilkę każdego dnia.
Zarobiony jestem i prawdę powiedziawszy moja zawziętość zaś robi mi pod górkę. Zamiast wziąć fachowców do remontu kuchni uwziąłem się sam i teraz mam. Końca nie widać....
Ale wszystko jest oki.

Trzeźwy szczęśliwy i trochę mnie mniej, już prawię dobijam do 100tki ;-)
To już prawie 30 kilo w dół wciągu 3 latek. Także jest dobrze!

Pozdrowionka dla Wsiech! Dziękuję za troskę!

Bodziu cieszę się, że się udało. Niech Ci dobrze służy!