Opowiedz nam swoją historie - czekam na cud
jarox48 - Sob Kwi 16, 2011 21:22
JOLU
Cieszę się Twoją radością.........oby tak dalej......
Pozdrawiam
Jarek alkoholik
kajadda - Nie Kwi 17, 2011 09:43
joluha9566 napisał/a: | moze sie starzeje | ... napewno się starzejszesz jak my wszyscy ... ale napewno też trzeźwiejesz i to nie jest przywilej wszystkich
Mietek - Nie Kwi 17, 2011 11:14
kajadda napisał/a: | napewno się starzejszesz |
Kajku, Jolu, dziewczyny przecież nigdy się nie starzeją Kalendarz im tylko ucieka kajadda napisał/a: | napewno też trzeźwiejesz |
Z tym się całkowicie zgadzam, Będzie Jolu coraz lepiej
joluha9566 - Pon Kwi 18, 2011 18:11
Mietek napisał/a: | dziewczyny przecież nigdy się nie starzeją | Mieciu jak zwykle taktowny Mietek napisał/a: | Będzie Jolu coraz lepiej | tez tak mysle bo widze u siebie kazdego dnia moze macciupenkie ale postepy .Jestem swiadoma tego ze nie znikna nagle trudne dni bo one zawsze beda ale staram sie wskazowki wyniesione z terapi wprowadzac w czyn no i byc konsekwentna .Bardzo ciezko mi idzie jeszcze akceptacja siebie ale trenuje co dzien przy lusterku swoja pozytywna mantre.Mysle ze tak musze zeby sie poprostu dowartosciowac chocby dla samej siebie
dora - Pon Kwi 18, 2011 18:33
joluha9566 napisał/a: | tak musze zeby sie poprostu dowartosciowac chocby dla samej siebie |
To o czym piszesz jest bardzo wazne dla dobrego samopoczucia, bo gdy ono jest dobre, to wszystko wokol lepiej sie uklada....jakos tak łatwiej
kajadda - Pon Kwi 18, 2011 18:35
joluha9566 napisał/a: | Bardzo ciezko mi idzie jeszcze akceptacja siebie ale trenuje co dzien przy lusterku | ... a potem Twoim lusterkiem będą inni
joluha9566 - Śro Kwi 27, 2011 17:57
Szczerze powiedziawszy to ciesze sie ze swieta sie skonczyly Jakos od lat mnie nie ciesza >moze kiedys gdy bylam jeszcze mala dziewczynka i potrafilam sie cieszyc poprostu zyciem
Halinka - Śro Kwi 27, 2011 21:13
joluha9566 napisał/a: | gdy bylam jeszcze mala dziewczynka |
To spróbuj odnaleźć to dziecko w sobie.To pozwoli Ci na zrozumienie i pokochanie samej siebie , a to pomoże w trzeźwieniu.
joluha9566 - Śro Maj 04, 2011 15:37
Jakze pozno docieraja do nas nieraz rzeczy oczywiste zbyt pozno .Bardzo czesto u mnie bylo tak ze najpierw gadalam a pozniej myslalam do nie dawna wydawalo mi sie ze tak jest dobrze i nic sie niedzieje (alez bylam w bledzie)uswiadomol mi to dopiero terapeuta z ktorym tez sie nie zgadzalam ze zanim cos powiem to mam sie 5 razy zastanowic i wiecie co?to dziala nauczyla a wlazciwie ciagle ucze sie mniej mowic wiecej sluchac i jak do tej pory wychodzi mi to na dobre poprostu spokoj w chacie i spokoj wewnetrzny >szkoda ze tak proste rzeczy trzeba w sobie odszukiwac tak pozno .Mysle ze na mojej drodze jeszcze wiele zeczy ktore gdzies kiedys w %pogobilam hmm....ale jak milo je znalezc?
Mariusz - Śro Maj 04, 2011 15:53
joluha9566 napisał/a: | .Mysle ze na mojej drodze jeszcze wiele zeczy ktore gdzies kiedys w %pogobilam hmm....ale jak milo je znalezc? |
To prawda, mi też terapia uświadamia co zgubiłem, a co sobie sam stworzyłem.
Tak trzymaj Jolcia
dora - Śro Maj 04, 2011 20:18
joluha9566 napisał/a: | Jakze pozno docieraja do nas nieraz rzeczy oczywiste |
Lepiej pozno niz wcale Dobrze, ze mamy taka mozliwosc zajzenia w glab siebie
Gdyby nie % pewnie nawet nie wiedzielibysmy o pewnych sprawach
Pozdrawiam
kris1987 - Śro Maj 04, 2011 20:51
dora napisał/a: | Lepiej pozno niz wcale Dobrze, ze mamy taka mozliwosc zajzenia w glab siebie
Gdyby nie % pewnie nawet nie wiedzielibysmy o pewnych sprawach |
Ciekawie powiedziane i daje do myślenia. Kurcze fajne to forum. Normalnie od kilku dni jak włącze kompa to jest to pierwsza strona jaką odpalam. Tylko nie mówcie, że się uzależniam
kajadda - Śro Maj 04, 2011 21:07
kris1987 napisał/a: | Kurcze fajne to forum. | ... zgadzam się
jacek78 - Śro Maj 04, 2011 22:48
kris1987 napisał/a: | Tylko nie mówcie, że się uzależniam |
No może nie, ale podobnie było u mnie.Nieraz siedziałem do późnych godzin nocnych i bardzo(nawet za bardzo )często na forum .Teraz jest tego mniej, ale rzadko się zdarza abym nie był w każdym dniu na forum
Ale widać że mi pomaga bo nie piję
pozdrawiam
jarox48 - Czw Maj 05, 2011 04:12
jolucha9566 napisał/a: | Jakze pozno docieraja do nas nieraz rzeczy oczywiste zbyt pozno |
dora napisał/a: | Lepiej pozno niz wcale |
Zgadzam się tutaj z DOROTKĄ.....
JOLU
|
|
|