Opowiedz nam swoją historie - Na co nigdy się nie zgodzę w związku
Felicja - Nie Mar 13, 2011 14:16
Możliwości jak na razie są nieduże, ale jeśli wiem czego chcę, to wiem czego szukam i wtedy mogę to znaleźć.....
Felicja - Nie Mar 27, 2011 21:34
Trudny tydzień dla mnie, trzymajcie kciuki....
jacek78 - Nie Mar 27, 2011 21:58
Felicja,
Bede 3mał , będe
Halinka - Pon Mar 28, 2011 18:02
Felicja napisał/a: | Trudny tydzień dla mnie, trzymajcie kciuki.... | Już zaczynam
Mariusz - Pon Mar 28, 2011 18:23
Trzymam i ja
Mietek - Pon Mar 28, 2011 20:16
Mariusz napisał/a: | Trzymam i ja |
Też się dołączam
Felicja - Wto Mar 29, 2011 20:48
Jeszcze 3 dni....
dora - Wto Mar 29, 2011 21:21
Felicja napisał/a: | Jeszcze 3 dni.... |
Ale jestes tajemnicza ja tez mocno trzymam kciuki
Felicja - Czw Mar 31, 2011 20:56
Tajemnicza? nie raczej nie, jestem w dużym stresie, jeszcze jeden dzień.....
Mietek - Czw Mar 31, 2011 21:42
Felicja napisał/a: | Tajemnicza? |
Chyba domyślam się o co chodzi, jednak kciuki dalej potrzymam za Twoje dobre samopoczucie
kajadda - Pią Kwi 01, 2011 16:17
Felicja napisał/a: | Tajemnicza? nie raczej nie, jestem w dużym stresie, jeszcze jeden dzień..... | ... no i dzień mija a Felicja jednak tajemnicza
Felicja - Pią Kwi 01, 2011 19:39
Jestem już.... Zmieniałam pracę i do ostatniej chwili nie wiedziałam czy odejdę w miarę spokojnie.... Stres był duży, ale poradziłam sobie, było dużo, miłych zachowań ale też kilka nie ok.... Teraz już mam umowę z innym pracodawcą..... I nawet nie mam siły się cieszyć, chociaż już przeczuwam wielką zmianę. A najważniejsze jest to, właśnie, że sobie poradziłam, nie wpadłam w dołek psychiczny i tym podobne... To mnie cieszy. Również mam świadomość moich dorosłych zachowań, niby to takie oczywiste (jak wiecie ....) ale dopiero teraz je zauważam u siebie, tym bardziej doceniam i mam zamiar kontynuować. Bardzo zmęczona ale spokojna, pozdrawiam serdecznie Kaju, Mietku, Dorciu, Mariuszu, Halinko i Jacku Może to dziwne ale świadomość waszych dobrych myśli naprawdę dodała siły.
Mietek - Pią Kwi 01, 2011 20:24
Felicja napisał/a: | Zmieniałam pracę i do ostatniej chwili nie wiedziałam czy odejdę w miarę spokojnie.. |
Cóż w obecnej dobie na rynku pracy, wszelkie rozterki, obawy itp. emocje są w pełni usprawiedliwione.
Cieszę się jednak, że wszystko pomyślnie się u Ciebie zakończyło. Felicja napisał/a: | Może to dziwne ale świadomość waszych dobrych myśli naprawdę dodała siły. |
Od tego są Przyjaciele
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w nowej pracy
Halinka - Pią Kwi 01, 2011 21:34
Mietek napisał/a: | Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w nowej pracy |
Ja też
Mariusz - Pią Kwi 01, 2011 22:10
No to trzymaj się, jeszcze mały okres dotarcia i będziesz dużo spokojniejsza
|
|
|