Opowiedz nam swoją historie - ....abstynentka....
Franiu - Sob Maj 01, 2010 19:39
kajadda,
to czemu jesz tyle słodyczy,toć sie lato zbliża i o linię trzeba zadbać,jak wyszedłem po 2 miesiącach ze szpitala,to bałem się chodzić ,tez miałem zawroty głowy,
kajadda napisał/a: | ja jestem dopiero na początku drogi.... i to pod górkę niestety. |
każdy z nas był kiedyś na początku drogi,myślę ze w tym wszystkim jest najważniejsza wiara w to co chcemy osiągnąć,wytrwałości,
kukuś - Sob Maj 01, 2010 21:05
Franciszek napisał/a: | i,myślę ze w tym wszystkim jest najważniejsza wiara w to co chcemy osiągnąć,wytrwałości, |
...o tak . Wiara jest dla mnie najważniejsza , nie raz bym pewnie poległa gdyby nie ona , bez niej trwałabym samotnie i dreptała w miejscu ze swoim niepiciem , to dzięki niej zdrowieję i mam siłę .
Franiu - Sob Maj 01, 2010 21:17
kukuś,
Halinka - Nie Maj 02, 2010 20:24
kajadda napisał/a: | . do południa czułam się źle... |
Taka pogoda dobrze nie nastraja,czasem trzeba się wspomóc, ale uważaj
Mietek - Nie Maj 02, 2010 20:27
kajadda napisał/a: | zdaje się że pozbyłam się tylko alkoholu z mojego "menu"..... |
Powoli, do przodu, na prochy też przyjdzie pora
Pozdrawiam Kajku
kukuś - Nie Maj 02, 2010 20:30
kajadda napisał/a: | do południa czułam się źle.... musiałam połknąć benzo.... |
tak właśnie myślałam , że to z jego braku wczoraj Tobie główka wirowała , ale wiesz co na razie zdrowiej , a tym menu zajmiemy się póżniej , no chyba że czasami uda się Tobie coś tam ograniczyć..
kajadda napisał/a: | zdaje się że pozbyłam się tylko alkoholu |
ja uważam , że tego jest się łatwiej pozbyć niż benzo...niestety .
kukuś - Pon Maj 03, 2010 13:18
kajadda napisał/a: | zależy chyba kto jak mocno jest uzalezniony od czego..... ale benzo szybciej uzależniaja to fakt |
obydwie doskonale wiemy , że jedno i drugie to chemia działająca dokładnie na te same receptory w mózgu , no i niestety w połączeniu dają w efekcie odstawiania niezły pasztet w głowie...istna kołomyja
kukuś - Pon Maj 03, 2010 13:46
kajadda napisał/a: | ....... no szlag mnie trafia........ trzęsą mi sie me kończyny ale nie wiem czy to z powodu benzo czy z wysiłku |
też mnie trafiał , i też początkowo nie wiedziałam od czego te trzęsawki . Teraz już wiem - brak benzo i mózg się upomina . Siedż i odpoczywaj po spacerze , jeśli to od wysiłku to powinno przejść
kukuś - Pon Maj 03, 2010 14:33
kajadda napisał/a: | .... nie wiedziałam że to takie trudne.... |
przechodzę przez to to wiem i nie życzę tego największemu wrogowi kajadda napisał/a: | ).... teraz muszę się wyrehabilitować po wypadku..... i chyba nie będę na siłę odstawiać benzo |
bo na siłę się nie da , rehabilituj się i terapeutyzuj....zdrowiej
Mietek - Pon Maj 03, 2010 20:51
kajadda napisał/a: | teraz nie mam wyjścia i jeszcze się uczę ...prosić.... |
Cóż, zmiana sytuacji i czlowiek się gubi, albo dochodzi do wniosku, że kiedyś silny, dziś bezwolny. I od nowa nauka życia.
Kajka, trzymam kciuki pamiętasz jeszcze
Wszystkiego dobrego, wierzę że dasz radę.
kukuś - Pon Maj 03, 2010 20:55
Mietek napisał/a: | Kajka, trzymam kciuki pamiętasz jeszcze |
ja pamiętam - klub kciukotrzymaczy
dora - Pon Maj 03, 2010 20:58
kukuś napisał/a: | klub kciukotrzymaczy |
Ja tez pamietam Mozesz na mnie liczyc
bacha - Pon Maj 03, 2010 21:01
kukuś napisał/a: | - klub kciukotrzymaczy | ja tez listę podpisuję .
jacek78 - Pon Maj 03, 2010 21:30
kukuś napisał/a: | ja pamiętam - klub kciukotrzymaczy |
Nio to Ja też sie podpisze pod listą
kukuś - Wto Maj 04, 2010 12:39
kajadda napisał/a: | ... nie wiem nawet co mam napisać taki mam w środku koktail emocji..... |
może to tak musi być ? Może tak terapia działa ? Nie wiem , bo ja nie chodzę .
Spróbuj opisać ten koktajl....
Kciuki oczywiście trzymam
|
|
|