To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Ważne wydarzenia - Lichen 2011

azull - Wto Lip 19, 2011 16:42

Cytat:
Ja bede w tym czasie w kraju wiec na 99,99999999% bede tez w Licheniu!

Druhu ja będę na podobnej stopie procentowej. Jeśli będziesz miał jedno wolne miejsce w aucie, to chętnie się zabiorę. Jeśli nie, to sam będę rozkminiał jakiś środek lokomocji, gdyż przybędę jak to mam w zwyczaju drogą powietrzną. A co, juz prawie nauczyłem się latać. To małe "prawie", czyni jednak małą różnice, więc mam się nadal na baczności
Czekam na info. Pozdrawiam serdecznie Azull

hewciu - Wto Lip 19, 2011 18:26

Hejka!

Muszę przyznac, ze niestety nie jestem w stanie się okreslic czy będę mial miejsce. Sorrki.
Wyjazd jest jeszcze na poziomie planowania, do tego doszlo, ze w ten sam dzien mam egzamin na sternika motorowodnego w Slesinie więc muszę być tam wczesniej.
Jak na dzien dzisiejszy jedziemy cala familia pod namiot i wyjezdzamy w piątek skoro swit.
Ale jest jedno male ale.......
Zalezy jak będzie pogoda.
Jeżeli pogoda będzie kiepska to plany się ….... i będę wyruszal sam w sobote w nocy, wtedy zapraszam na poklad.

Wydaje mi sie jednak, ze niestety w tym przypadku nie bardzo mozesz na mnie polegac :-( Przepraszam!

Pozdrowienia!!!

azull - Wto Lip 19, 2011 21:01

hewciu napisał/a:
Wydaje mi sie jednak, ze niestety w tym przypadku nie bardzo mozesz na mnie polegac :-( Przepraszam!

Looz, no prob. To był tzw. plan A. mam oczywiście rownież plan B. Najważniejsze żebyśmy zdrowo dotarli do Lichenia i spotkali się w jakimś umówionym miejscu. Mam do Ciebie kom, więc się odezwę pod koniec następnego tygodnia tzn czwartek 28.07. Mam również prośbę do osób które wybierają się do Lichenia o to, aby w miarę możliwości podesłały mi na :PW swoje numery telefonów kom, a ja odwślę pocztą zwrotną numer trlefonu polskiej komórki, która będę dysponował po przyjeździe do ojczyzny.

pozdrawiam Azull

dora - Wto Lip 19, 2011 21:08

hewciu napisał/a:
będę wyruszal sam w sobote w nocy,

Chyba w piatek w nocy..aby w sobote byc w Licheniu :lol:

Franiu - Wto Lip 19, 2011 21:17

A ja z Małgorzatka wyruszam w piątek o 00,jak dobrze pójdzie będę rano o 4:30 tak jak w ub.roku.
hewciu - Wto Lip 19, 2011 23:30

Ah te kobitki! co my by bez nich poczeli! Oczywiscie Dorciu z piatku na sobote :-)
azull - Śro Lip 20, 2011 00:58

Ja wyruszę również w piątek. Pożyczę auto od ojca.Ma talkie stare oldcoolowe , ale setką z górki można mknąć. Zanocuje w Miastku bo tam latorośl przebywa u babci na wakacjach i akurat w piątek ma urodziny, więc planuję zrobić małą niespodziankę. Do Lichenia ruszę w sobotę o świcie, i zjadę tak pewnie około południa. Powrót planuję wieczorem, lub skoro świt w niedzielę, zależy od sytuacji noclegowej na miejscu. Taki mam plan B

pozdro azull

PS. nadal czekam na numery telefonów.

dora - Śro Lip 20, 2011 14:54

azull napisał/a:
Do Lichenia ruszę w sobotę
azull napisał/a:
zjadę tak pewnie około południa.
azull napisał/a:
Powrót planuję wieczorem,

Oooo... to tak jak ja :mrgreen:

bacha - Śro Lip 27, 2011 20:50

Już tylko 2 dni zostały do wyjazdu,więc juz pewnie wszyscy wiedza kto jedzie.Jeśli możecie potwierdzic lub ,ktos się nagle zdecydował to bardzo prosze sie tu dopisać :-P
Mam nadzieje ze jakieś dzipiesy tez bedziecie mieli,abym Was znalazła :mrgreen:

dora - Śro Lip 27, 2011 21:15

Niestety ja nie pojade <beks>
azull - Pią Lip 29, 2011 21:29

A JA PRZYJADE GDZIE I O KTOREJ SIE SPOTYKAMY?
bacha - Sob Lip 30, 2011 04:07

azull napisał/a:
A JA PRZYJADE GDZIE I O KTOREJ SIE SPOTYKAMY?
no właśnie!ja zaraz wyjeżdzam i sie nie dowiem :-P .Mam nadzieje ze Was gdzies tam namierzę. :->
azull - Sob Lip 30, 2011 23:36

Veni, Vidi, Vici !!!

NA prawdę warto było. Wróciłem szczęśliwie> Pozdrawiam Wszystkich tam spotkanych jeszcze raz. Szczegółowe sprawozdanie po powrocie do Kopenhagi. Do poniedziałku bawię jeszcze w Gdańsku.

Azull

bacha - Nie Lip 31, 2011 02:35

Ja dotarłam do domku również szczęśliwa i szczęśliwie,calutka drogę spałam,przebudzono mnie na miejscu.Dziękuje wszystkim ,kogo spotkałam i kogo było mi dane poznać <czesc>
eskimos - Nie Lip 31, 2011 07:04

Dziękuję również za miłe spotkanie ! Za możliwość uściśnięcia kilku rąk. Też swój bezpieczny powrót melduję.

Na miejscu pozostawiliśmy swoich ludzi którzy pilnują bezpiecznego zakończenia zlotu ;)