Tematy www - reklama
hewciu - Pon Mar 14, 2011 12:42
Dla mnie wyglada to tak, kto chce, ten znajdzie, wystarczy,ze wygoogluje co chce i ma jak na dloni, tylko czerpac. Jedno "MALE" ale, musi chciec trzezwiec.
Wesus - Pon Mar 14, 2011 12:57
hewciu napisał/a: | wygoogluje co chce i ma jak na dloni, tylko czerpac. |
Dokładnie!
Według mnie pozycjonowanie w wyszukiwarce mogłoby "dostarczyć" więcej nowych użytkowników. Tyle, że jest to kosztowne i ma sens w przypadku działalności biznesowej. Można by w ten sposób odebrać potencjalnych nowych userów z innych forów, a nie o to przecież chodzi?
pozdrawiam W
Mariusz - Pon Mar 14, 2011 15:59
hewciu napisał/a: | Dla mnie wyglada to tak, kto chce, ten znajdzie |
Też tak myślę.
Wesus napisał/a: | Można by w ten sposób odebrać potencjalnych nowych userów z innych forów, a nie o to przecież chodzi? |
Takie akcje byłyby całkowicie bez sensu, nie po to powstało forum, nie czerpiemy z tego żadnych profitów więc ściągać kogoś na siłę mijało by się z celem.
kajadda - Pon Mar 14, 2011 17:12
Mariusz napisał/a: | nie czerpiemy z tego żadnych profitów więc ściągać kogoś na siłę mijało by się z celem. | ... zgadzam się w 100% ... nie o taką "reklamę" mi chodziło to była krótka myśl - może jakoś bardziej upublicznić forum, żeby ułatwić trochę tym co są potrzebujący... a tu się zrobiła debata na całego ... jak w sejmie
ps. nie było w tym żadej ukrytej intencji, nikt mnie nie namawiał i nie działam na niekorzyść konkurencji.... to na wypadek komisji śledczej
jarox48 - Pon Mar 14, 2011 17:21
kajadda napisał/a: |
ps. nie było w tym żadej ukrytej intencji, nikt mnie nie namawiał i nie działam na niekorzyść konkurencji.... to na wypadek komisji śledczej |
KAJU komisje śledcze mają pełne ręce roboty , myślę że dadzą Ci spokój
Mariusz - Pon Mar 14, 2011 17:30
kajadda napisał/a: | żeby ułatwić trochę tym co są potrzebujący... |
Wiem, że o to chodziło, chociaż od siebie dodam, że nie musiałem za długo szukać gdy znaleźć chciałem.
Co do debaty, tak chyba jest wszędzie, ludzie nie są jednogłośni i to jest dobre myślę
jacek78 - Pon Mar 14, 2011 20:47
kajadda napisał/a: | a tu się zrobiła debata na całego ... jak w sejmie |
Też tak uważam
Halinka - Pon Mar 14, 2011 21:04
Ja napiszę tak, dostaję dużo e-maili zaufania i zawsze kieruję po pomoc w realu i po wiadomości na forum. Niestety nawet mając link niewiele osób z tego korzysta, więc nic na siłę.
Franiu - Pon Mar 14, 2011 21:51
Jak ktoś chce to zawsze cosik dla siebie znajdzie,ja również na początku szukałem dla siebie pomocy w internecie ,znalazłem strefę i forum Norbiego,ale chciałem.
dora - Pon Mar 14, 2011 22:21
Ja tez latalam po roznych forach, az znalazlam to odpowiednie...
Mysle, ze Kajce bardziej chodzilo o to, ze ostatnio na naszym forum nic sie nie dzieje, bo brak jest nowych osob...i dlatego wyszla z taka propozycja....Tak to zrozumialam, moze sie myle
Franiu - Pon Mar 14, 2011 22:26
dora napisał/a: | ostatnio na naszym forum nic sie nie dzieje |
Myslę że podziało się coś o czym pisze Piotr i to nie powinno się stać,żadnej reakcji z naszej strony aby więcej takich postów nie było oczerniające naszą forumowiczkę,przykro mi że do tego doszło.
jacek78 - Śro Mar 16, 2011 21:14
Franiu napisał/a: | dora napisał/a: | ostatnio na naszym forum nic sie nie dzieje |
Myslę że podziało się coś o czym pisze Piotr i to nie powinno się stać,żadnej reakcji z naszej strony aby więcej takich postów nie było oczerniające naszą forumowiczkę,przykro mi że do tego doszło. |
Cieszę sie Franiu że dostrzegłeś to .Dodam, tylko że reakcja była, tylko wydaje mi się za późno.Na tym forum nie powinno być obrażania,krytykowania,oceniania i wypominania.Prywatne sprawy załatwia sie poza forum
Myśle też, że jest nauczka aby do tekich sytuacji nie dochodziło już na Tym forum
pozdrawiam i podoba mi się Twoja reakcja na to
|
|
|