Jestem tu nowa/nowy - Wsparcie
jacek78 - Wto Lis 16, 2010 13:03
Janusz wczoraj późnym wieczorkiem zajrzał, ale chyba zapomniał coś napisac
pozdrawiam
Karlarzysta - Sob Lis 20, 2010 20:24 Temat postu: niesienie wsparciawitam wszystkich w witam nareszcie mam spokoj i jestem sam kolega z pokoju pojechal do domu do Paryza ja po pracy sie drzemnelem i znalazlem to czego nie moglem przez ostatnie dni ,Mam problem z obsluga komputera Sutuacja w jaliej teraz jestem zmotywowala mnie by kupic netbuka Moim zamiarem bylo zaoszczedzenie na telefonie poniewaz rozmowy z bliskimi lub kolegami nie sa tanie poza polska Kontakt z partnerka Jak sie okazuje on tak naprawde jast mi niezbedny do kontaktu z wami Bog jest na tyle szczodry ze dal mi was bo bez grup kontaktami z osobami o takiej chorobie jak moja jest mi tu jak czas pokazuje trudno i ciezko pielegnowac to co dotej pory osiagnelem w moim zyciu bez alkocholu Zaczyna przychodzic stare myslenie po tym pojawiaja sie leki obawy co za tym idzie stare nawyki zachowania nie potrafie utrzymac wiezi z kolegami w pracy podtrzymuje i pielegnuje uraze co w efekcie w efekcie moja dusza cierpi sumienie dzwoni gozej spie trace apetyt zaczyna cierpierc moje cialo Mam raz dwa razy w tygodniu kontakt przez skejpa ze sponsorem ale dopiero jak dostalem was duch ktury tu jest jest bardzo pdobny do tego mitingowego pozdrawiam Pogody duc ha
Halinka - Sob Lis 20, 2010 21:39
Karlarzysta napisał/a: | Zaczyna przychodzic stare myslenie po tym pojawiaja sie leki obawy co za tym idzie stare nawyki zachowania |
Uważaj to może być nawrót.
Karlarzysta napisał/a: | duch ktury tu jest jest bardzo pdobny do tego mitingowego pozdrawiam |
No to zrób sobie taki maraton i bądź z nami codziennie, chociaż przez parę minut. Właściwie zawsze jest ktoś na forum i można pogadać .
Pisz co cię gnębi, zrozumiemy.
dora - Sob Lis 20, 2010 22:19
Karlarzysta napisał/a: | kontakt przez skejpa ze sponsorem |
Moze tutaj na forum tez bylaby mozliwosc porozmawiac z kims na skeypie??
A jesli nie to pisz czesciej na forum...najwazniejsze abys nie tracil kontaktu z nami
pozdrawiam
kajadda - Sob Lis 20, 2010 23:12
Karlarzysta, ... pisz częsciej ... czytaj nas... czasami się pośmiejesz co wypisujemy w pogaduchach... a i wsparcie dostaniesz... pozdrawiam
Mietek - Sob Lis 20, 2010 23:33
Karlarzysta napisał/a: | Bog jest na tyle szczodry ze dal mi was bo bez grup kontaktami z osobami o takiej chorobie jak moja jest mi tu jak czas pokazuje trudno i ciezko pielegnowac to co dotej pory osiagnelem |
To zachęcam do częstych wizyt na forum, podobnie jak moi poprzednicy
Ciszę sie że doszedłeś do swojego tematu.
Jednak jak się chce...
Pozdrawiam Janusz
Karlarzysta - Nie Lis 21, 2010 01:16 Temat postu: niesienie wsparcia nie chce zwalac wszystkiego na moja alkohol mam kupe wad kture sa raz mniej raz bardziej odczuwalne po tych uczuciach pojawiaja sie leki CO za tym idzie powrot do starych zachowan pruby kontroli a to juz przerobilem Uznanie bezsilnosci wobec alkoholu TAK ale uznanie bezsilnosci wobec tego co przynosi zycie dzien codzienny Jaki ja mam na to wplyw ;Boze uzycz mi bogody ducha abym godzil sie z tym czego zmienic nie moge,odwagi abym zmienial to co moge zmienic i madrosci abym odruzniial jedno od drugiego; ZBogiem pogody ducha
Karlarzysta - Nie Lis 21, 2010 01:17
tobie Mieciu dzieki za pomoc poszlo gladko
Karlarzysta - Nie Lis 21, 2010 01:19
tak na pewno milo i pracowocie bylo by rozmawiac na skejpie
Karlarzysta - Nie Lis 21, 2010 01:20
jutro sprobuje wejsc na pogaduchy a moze zaraz
Norbi - Nie Lis 21, 2010 01:38
Witaj Janusz na forum we Francji tez da się trzeżwieć i nie pić-byłem tam osobiście na mitingu rocznicowym 15 lat powstania polskiego AA http://niepijemy.pl/mitingi_swiat.php?kat=31
jarox48 - Nie Lis 21, 2010 10:14
Witaj JANUSZ
Tak jak moi poprzednicy zachecam do jak najczestszego zagladania na forum........jezeli chodzi o mnie to bardzo mi pomagaja wizyty na forum........chocby nikogo nie bylo to mozna poczytac sobie wiele ciekawych artykulow z naszej biblioteki........zajrzyj tez na strone "audycje radiowe " znajdziesz tam wypowiedzi z mitingow spikerskich w formie on-line.......
ciekawa rzecz mozesz sie poczuc jak na mitingu........
Pozdrawiam
Jarek alkoholik
Karlarzysta - Nie Lis 21, 2010 18:05 Temat postu: niesienie wsparcia tak tylko narazie nie wiem jak wloczyc sobie te wypowiedzi
dora - Nie Lis 21, 2010 19:02
Czesc
Klikasz myszka na ten niebieski link....i juz jestes....ale musisz miec wlaczone glosniki
Felicja - Nie Lis 21, 2010 19:04
Koniecznie poczytaj, posłuchaj a potem jak będzie natchnienie to napisz o sobie.
Pozdrawiam
|
|
|