To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Jestem tu nowa/nowy - WITAM

Mariusz - Śro Paź 13, 2010 23:35

Witaj Asia <czesc>
dziadziunio - Śro Paź 13, 2010 23:41

asia 0605 napisał/a:
teraz muszę z tym walczyć

A po co?
Musisz nauczyć się z tym żyć...Co do wymiany to zmieniać, a co stałego zaakceptować i pokochać...

Witaj Asiu <czesc>

pozdrawiam Krzysztof alkoholik :-D

Mietek - Czw Paź 14, 2010 00:07

Witam Cię asia0605

Mietek, też od problemów nie uwolniony <czesc>

Franiu - Czw Paź 14, 2010 06:23

Witaj Asiu na forum,
hewciu - Czw Paź 14, 2010 06:38

Witaj Asiu wśród swoich!!!

Problemy są, były i będą! Trzeba nauczyć się rozwiązywać bez pomocy gorzały. Zresztą jak wiesz pewniakiem, marna z niej była pomagierka i tak ;-)

Pozdrawiam Serdecznie!
Tomek

tosia - Czw Paź 14, 2010 13:36

hej Asiu :-) Mi tez ciężko mówić....
kukuś - Czw Paź 14, 2010 15:36

cześć Asiu :-D
Halinka - Czw Paź 14, 2010 16:28

Witaj Asiu!
Widzę,że się zarejestrowałaś. To fajnie.
Chyba będziesz musiała poszukać grupy,która pracuje na programie.
Rozglądnij się a taką znajdziesz.

Norbi - Pią Paź 15, 2010 08:08

Witaj Asiu na forum <czesc>
kajadda - Sob Paź 16, 2010 17:28

Asiu pojawiasz się i znikasz ... pisz jak można Ci pomóc :-D
Felicja - Sob Paź 16, 2010 19:12

Bądź z nami, a wtedy my będziemy z Tobą :-D
asia 0605 - Sob Paź 23, 2010 14:49

Witam u mnie już dobrze wraca pogoda ducha . Mieliście rację wczoraj na mitingu znowu się odezwałam no i dostałam znowu sile nie bardzo wiem jak to się dzieje ale spokój wewnętrzny wrócił choć problemy pozostały to patrze na nie z dystansem . Spokojnego popołudnia :-)
piotreka - Pon Paź 25, 2010 20:11

asia 0605 napisał/a:
wiecie co jest najgorsze że ostatnio widzę jaka jestem słaba a może nawet zła ile we mnie pych egoizmu a czasem nawet zachowuje się jak szurnieta kiedyś mogłam zwalić to na alkohol a teraz muszę z tym walczyć

no walczyć trzeba...a nie chce się często (przynajmniej mnie)ponad rok mitingów i to często ale bez pracy nad programem tak u mnie "działa"ale wreszcie poprosiłem o sponsoring i mam zamiar wziąć się za "siebie" :-)
<czesc> Asiu <czesc>

Franiu - Pon Lis 08, 2010 07:47

asia 0605,

Gdzie jesteś,skrobnij cosik,

asia 0605 - Śro Lis 10, 2010 23:07

Hej jestem jestem jakoś zaganiana ostatnio ;-)
Na jednej z grup na którą chodzę rozniosły sie jakieś plotki na mój temat Nie przejełam się tym bardzo a przynajmniej tak mi się zdawało . Jednak gdzieś tam w środku aż się we mnie buzowało . Trwało to około 2 tygodni Postanowiłam że powiem co myśle nie myślałam że mi to przyjdzie tak łatwo no i powiedziałam że zamiast zajmować się innymi niech zajmą się soba Niektórym kopary opadły a ja mówiąc to poczułam ulgę Pewnie nie sądzili że odezwę się bo jak pisałam to mam z tym problem . Pewnie to słowa mojch przyjaciół postawiły mnie do pionu NIE moze być tak że na grupie są sami dobrzy ludzie teraz dopiero widze że jak w życiu tam też znajdują się hieny :evil: