To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - na imię mam piotrek i jestem alkoholikiem

grazyna - Sob Sie 14, 2010 22:56

cześć Piotrek,
ja się zapisałam się na forum dzisiaj ( szkoda,że tak późno- musiałam się mocno nakręcić, ale chwała Bogu, że zalazłam tą stronę) nie przemuj sie użalaniem, każdy ma do tego prawo i Ty i ja. Gratuluje roku, mój był najcięższy i chyba najpiękniejszy, liczyłam każdą godzinę i dzień. Ten pierwszy rok trzeźwiałam wyłącznie dla mojego syna i to było też bardzo ważne, trzymało mnie to przy życiu - tak bardzo chciałam być dla niego trzeźwa.
Teraz w czerwcu mineło 9 lat, raz jest lepiej, a nieraz bardzo źle - ale kto powiedział że na trzeźwo to wszystko jma być HAPPY. pozdrawiam Cię - jestem z Tobą. :-)

piotreka - Nie Sie 15, 2010 20:58

[quote="jacek78"]
piotreka napisał/a:
na zlocie w krakowie oczywiście będę

Ja też :-P <czesc>
no to się widzimy w weekend :mrgreen: jeszcze sie zgadamy bliżej soboty

jacek78 - Nie Sie 15, 2010 21:07

piotreka,
Napewno sie zgadamy.Przynajmniej Ja chcę, bo warto poznawać przyjaciół z AA <czesc>

Franiu - Nie Sie 15, 2010 21:21

jacek78 napisał/a:
warto poznawać przyjaciół z AA

trudno sie Jacku nie zgodzic z Tobą <czesc>

jacek78 - Nie Sie 15, 2010 22:20

Franciszek, <czesc>
piotreka - Sob Sie 21, 2010 22:40

byłem na zlocie dzisiaj,fajnie spotkać tylu swoich w jednym miejscu :-) szkoda że z jackiem sie nie spotkaliśmy,tak apropos jacku byłeś??
udało mi sięza to poznać jednego z przyjaciół forumowiczów (pozdrawiam Krzysztof).Byłem tylko do popołudnia bo na zabawie niestety nie mogłem zostać (między innymi dlatego że kiepskawo się czuję na mojej kuracjii wątrobowej)
jutro się wybieram na warsztaty w tym samym miejscu.
jakimiś głębszymi refleksjami to może w najbliższym czasie się podziele,dziś padam i idę spać <pa>

jacek78 - Sob Sie 21, 2010 22:48

piotreka,

Nie dałem rady dzisiaj i przykro mi że sie nie spotkaliśmy, ale jutro jadę na napewno.Bede tam przec 10.00.Jak podjadę to zadzwonie do Ciebie i sie umówimy gdzies ,
pozdrawiam <czesc>

p.s A Krzysiek ma jutro też być?

jarox48 - Sob Sie 21, 2010 22:49

Witaj <czesc> Piotrku

Troche Ci zazdroszcze......................gdybym wiedzial o Krakowie to raczej bym pojechal..............
nie bylo mnie kilka dni i jestem do tylu...............ale widze ze jutro sie tez cos dzieje ................
moze uda mi sie dojechac...........

Jarek alkoholik

Krzysztof - Sob Sie 21, 2010 23:31

piotreka napisał/a:
byłem na zlocie dzisiaj,fajnie spotkać tylu swoich w jednym miejscu :-) szkoda że z jackiem sie nie spotkaliśmy,tak apropos jacku byłeś??
udało mi sięza to poznać jednego z przyjaciół forumowiczów (pozdrawiam Krzysztof).Byłem tylko do popołudnia bo na zabawie niestety nie mogłem zostać (między innymi dlatego że kiepskawo się czuję na mojej kuracjii wątrobowej)
jutro się wybieram na warsztaty w tym samym miejscu.
jakimiś głębszymi refleksjami to może w najbliższym czasie się podziele,dziś padam i idę spać <pa>

Piotrek i ja pozdrawiam.
Ja nawet mogłem ale tez nie zostałem na tej zabawie, bo mnie to nie kręci.
Jestem stary zgorzkniały i zramolały starzec.
Ale mówiąc poważnie:
ZAWSZE przedkładam 10 minut rozmowy "face to face" nad tysiąc postów na forach !!
A w Krakowie tez spotkalem wielu ludzi, których chciałem spotkac [pozdrawiam Yoytek] i tych, na których nawet nie liczyłem. I takie spotkania to jest "mięso" tej Wspólnoty.
I jutro też pojade na ten AWF i bede rozmawiał z każdym, kto bedzie chciał rozmawiać ze mną. Zatem - do zobaczenia.

Halinka - Nie Sie 22, 2010 20:42

Krzysztof napisał/a:

Krzysiu! Kokietujesz :lol:
Mój Heniu ma 71 lat i jest młody i piękny i wciąż sprawny. :lol:

Mietek - Nie Sie 22, 2010 20:50

Krzysztof napisał/a:

I kto to mówi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Krzysztof, Piotrek <czesc>

jacek78 - Nie Sie 22, 2010 21:03

Krzysztof napisał/a:

Ja bym nie powiedział że jestes stary i zgorzkniały :-P Widziałem,poznałem, więc mam inne zdanie :mrgreen:
pozdrawiam <czesc>

piotreka - Nie Sie 22, 2010 21:57

no i po zlocie :-| .super było się z wami zobaczyć panowie <tany> tak się cieszę.ja tam mam taką osobistą nadzieję że z czasem uda sie nam wszystkim forumowiczom poznać w rzeczywistości :-)
jutro na małą kilkudniową delegację do warszawy jadę,mam nadzieję że czas pozwoli i "zaliczę" jaki stoliczny miting.
ps. co do tego zramolowacenia krzysztofa to tak jak jacek zupełnie nie zgadzam się.

jarox48 - Nie Sie 22, 2010 22:02

Powodzenia w stolicy <czesc>
jacek78 - Nie Sie 22, 2010 22:07

piotreka napisał/a:
ja tam mam taką osobistą nadzieję że z czasem uda sie nam wszystkim forumowiczom poznać w rzeczywistości

Ja też mam taką nadzieje :mrgreen:
pozdrawiam Piotrek <czesc>