Opowiedz nam swoj± historie - jak mu pomóc
Felicja - Wto Cze 22, 2010 07:59
Trzymamy
Mariusz - Wto Cze 22, 2010 09:32
Pamiętaj, nie teraz to za chwilę, ale również trzymam kciuki
kajadda - Wto Cze 22, 2010 12:25
beciabiel napisał/a: | wybieram się dzisiaj szukać pomocy w Poradni leczenia uzależnień,mam nadzieję,że mi pomog± i że nie będzie to jaki¶ odległy termin .Pozdrawiam wszystkich,trzymajcie za mnie kciuki. | .... co by mieli nie pomóc... POMOGˇ! A kciuki odemnie masz
dora - Wto Cze 22, 2010 21:39
Beciabiel...
Klub kciukotrzymaczy dziala..Napisz co udalo sie zalatwic...?
beciabiel - ¦ro Cze 23, 2010 11:47
Byłam w poradni,zapisalam się na wizytę u psychologa,niestety dopiero na 20 lipca.To strasznie długo ,miałam nadzieję ,że będzie szybciej,nie wiem jak dam radę,strasznie się denerwuję ,znowu zbliża się weekend i będzie jak zawsze .
Wesus - ¦ro Cze 23, 2010 12:09
beciabiel napisał/a: | nie wiem jak dam radę |
Spróbuj poczytać w międzyczasie trochę literatury o alkoholizmie. Możesz przygotować się do wizyty poznaj±c podstawy alkoholizmu i współuzależnienia.
S± także mitingi alanon. Tam nie trzeba się umawiać ani zapisywać.
pozdrawiam W
jacek78 - ¦ro Cze 23, 2010 13:01
beciabiel,
A niemasz tam innej poradni czy szpitala Może jakby¶ znalazła gdzie¶ pomoc u psychologa czy terapeuty.Tam może by¶ sie szybaciej dostała.U Nas w Krakowie to się idzie i odrazu Cię przyjmuj±.Niema jaki¶ odległych terminów.Ale życze Ci powodzenia i aby¶ szybciej znalazła pomoc.My¶le że forum jak±¶ garstk± pomocy dla Ciebie jest
pozdrawiam
dora - ¦ro Cze 23, 2010 15:58
Beciabiel
Nie wiem jak u Ciebie jest, ale u mnie w poradni AA zawsze dostaniesz pomoc, w kazdej chwili, dyzuruja psychoterapeuci...potem sie umawiasz na nastepna wizyte( to jest terapia indywidualna) oprocz tego jest terapia wstepna, pozniej poglebiona....
Idz i sprobuj jeszcze raz...moze w innej Ktos musi Cie przyjac Nie wierze, ze nie Albo jak Wesus napisal... na miting do Al-anonek...Szukaj i pytaj o pomoc A poki co to czytaj wszystko co sie da.
pozdrawiam
Felicja - ¦ro Cze 23, 2010 18:56
Jest jeszcze alanon:
http://www.al-anon.org.pl/spis.html
może tu co¶ dla Ciebie będzie?
Mietek - ¦ro Cze 23, 2010 20:23
Wesus napisał/a: | S± także mitingi alanon. Tam nie trzeba się umawiać ani zapisywać. |
I z tym się w pełni zgadzam. Kiedy sam zaczynałem swoj± przygodę ze współuzależnieniem, nie było takich możliwo¶ci jak dzi¶, a mityngi Al-anon były mi bardzo pomocne. Nawet mimo tego że w 99% mityngów uczestniczyłem wtedy jako jedyny mężczyzna na grupie.
Dzi¶ niestety, cała służba zdrowia chora, więc nawet i w naszym problemie trzeba czekać.
Eeechhh demokracja.
kajadda - ¦ro Cze 23, 2010 22:07
beciabiel napisał/a: | Byłam w poradni,zapisalam się na wizytę u psychologa,niestety dopiero na 20 lipca. | ... nasze realia... szukaj jeszcze... jak jeste¶ z większej miejscowo¶ci to napewno co¶ znajdziesz ..... trzymaj się...
Felicja - Czw Cze 24, 2010 21:54
Udało Ci się co¶ załatwić? Może chociaż alanon znalazła¶ dla siebie gdzie¶ w okolicy?
Pozdrowionka
Felicja - Nie Sie 22, 2010 12:18
Beciabiel co u Ciebie słychać? Odezwij się!
|
|
|