Luźne rozmowy - Pogaduchy do poduchy.
Mietek - Śro Maj 04, 2011 21:22
dora napisał/a: | Tego jeszcze nie bylo |
Było Dorciu, było, tylko nie 3, 4 maja ale po 10-tym. I to nie -6, a -8.
Taki jeden wybryk natury.
Natomiast na pewno nie pamiętam takiego śniegu, jak wczoraj na Dolnym Śląsku.
kajadda - Śro Maj 04, 2011 21:47
Kurcze blade... problem mam (czyżby kolejne uzależnienie?) trudno mi nad tym zapanować... mam takie napady obżarstwa jakbym nie jadała z tydzień... wszystko pochłaniam ale dominują słodycze. Nie zawsze tak mam ale coraz częściej i szczególnie wieczorem. Kiedyś to bardzo mało jadłam a teraz godzinę po sniadaniu "chodzi" za mną batonik ... potem ciacho i tak co chwile coś połykam
dora - Czw Maj 05, 2011 14:31
kajadda napisał/a: | teraz godzinę po sniadaniu "chodzi" za mną batonik ... potem ciacho i tak co chwile coś połykam |
Ja tez tak mam....ale przez to przybylo mi troszke tu i tam To sa braki magnezu<kok>
Mietek - Czw Maj 05, 2011 16:36
kajadda napisał/a: | Kiedyś to bardzo mało jadłam a teraz |
Kajka, a jak myślisz? z jakiego powodu przez zimę przybyło mi tu i tam
kajadda - Czw Maj 05, 2011 21:22
dora napisał/a: | Ja tez tak mam....ale przez to przybylo mi troszke tu i tam |
Mietek napisał/a: | Kajka, a jak myślisz? z jakiego powodu przez zimę przybyło mi tu i tam | ... wiecie co nawet nie o to mi chodzi... tylko sam fakt, że się tak obżeram czy mi sie chce czy nie zajadam emocje zwyczajnie... tak jakby to miało pomóc a jest wręcz odwrotnie. Albo zapijałam + leki a teraz zajadam zawsze cos muszę robić nie tak
kajadda - Sob Maj 07, 2011 22:29
Dodam już w tym temacie, ze nie pożałowaliśmy sobie i wszystko dobre było
dora - Sob Maj 07, 2011 22:32
Troszke Wam zazdroszcze...ale tylko troszke
Takie spotkania sa ''niesamowite'' Tak tez bylo w zeszlym roku w Licheniu jak sie spotkalismy spora grupa
kajadda - Sob Maj 07, 2011 22:33
dora napisał/a: | Troszke Wam zazdroszcze...ale tylko troszke | ... możesz bardzo ja się nie obrażę
jacek78 - Sob Maj 07, 2011 22:48
dora napisał/a: | Takie spotkania sa ''niesamowite'' |
Też tak uważam i też bardzo lubię.Można siedzieć, gadać i końca nie widać
dora - Sob Maj 07, 2011 22:54
A Ty Jacku nie miales byc tez na tym spotkaniu gdzies w jakims temacie czytalam
jacek78 - Sob Maj 07, 2011 23:14
dora napisał/a: | A Ty Jacku nie miales byc tez na tym spotkaniu gdzies w jakims temacie czytalam |
Nie nie Doruś Może jakbym miał juz 50-tke na karku , dzieci duże to wtedy mógłbym sobie na takie wypady pozwolić
Mietek - Nie Maj 08, 2011 08:42
jacek78 napisał/a: | dzieci duże to wtedy mógłbym sobie na takie wypady pozwolić |
Nie tłumacz się Jacuś. W Sielpi dzieci miały zapewnioną opiekę.
Organizatorzy zadbali o zorganizowanie zlotowego przedszkola dla dzieci, w czasi kiedy rodzice oddawali się trzeźwieniu. Dla dzieciaków też były imprezy i konkursy nawet
A takiego placu zabaw niejedno mieszkanioowe osiedle mogłoby pozazdrościć.
kajadda - Nie Maj 08, 2011 09:03
jacek78 napisał/a: | Może jakbym miał juz 50-tke na karku | ... uważaj co piszesz ...
jacek78 - Nie Maj 08, 2011 12:17
Mietek napisał/a: | Nie tłumacz się Jacuś. W Sielpi dzieci miały zapewnioną opiekę.
Organizatorzy zadbali o zorganizowanie zlotowego przedszkola dla dzieci, w czasi kiedy rodzice oddawali się trzeźwieniu. Dla dzieciaków też były imprezy i konkursy nawet |
Ja Cię rozumię Mieciu, tylko że nie każdy tak może.Każdy ma swoje życie i jednemu jest dobrze, a drugiemu źle.Może kiedyś też tak będzie, że będe miał tak jak Ty(będe miał dorosłe dzieci) i se będe jezdził po całej Polsce Bradzo bym chciał
jacek78 - Nie Maj 08, 2011 12:36
kajadda napisał/a: | ... uważaj co piszesz ... |
Uważam , uważam
|
|
|