Opowiedz nam swoją historie - Halinka i Heniu-nasze życie tu i teraz.
bacha - Pon Sie 10, 2015 22:17
Halinko pozdrawiam Was oboje i buziaczki przesylam
Halinka - Nie Wrz 06, 2015 20:42
Robiliśmy kontrolne badania i wszystko w porządku.
W listopadzie minie 5 lat od wykrycia raka i gdyby nie było w tamtym roku w jednym badaniu komórek nowotworowych w moczu to bym już o nim zapominała, atak gdzieś w podświadomości on jest.
Lato minęło tak szybko, teraz czekam na piękną jesień, bo to moja ulubiona pora roku. :-
Marcysia dalej mnie zachwyca i wyciąga na spacery, tak, że wagę utrzymuję, pomimo, że lato i jemy sporo owoców.
jacek78 - Nie Wrz 06, 2015 22:02
Halinka napisał/a: | Lato minęło tak szybko, teraz czekam na piękną jesień, bo to moja ulubiona pora roku. :- |
A ja już zaczynam mysleć o lecie Dopiero się skończyło a mi już go brakuje.Jak sobie pomyśle o zimie to już mnie ciarki przechodzą
Halinka napisał/a: | Robiliśmy kontrolne badania i wszystko w porządku. |
No to dobrze.Pozdrów Henia
Franiu - Pon Wrz 07, 2015 08:45
Halinko pozdrawiam Was oboje i życzę zdrówka.
azull - Pon Wrz 07, 2015 08:51
Również pozdrawiam serdecznie i oprócz zdrowia, życzę także kolejnych trzeźwych dwudziestu czterech.
Azaull
Halinka - Nie Wrz 20, 2015 17:23
U nas bez zmian, żyjemy sobie powolutku jak to emeryci, bez specjalnych uniesień i niespodzianek.
Kończę półroczne wizyty u dentysty, teraz mam ząbki jakich nigdy nie miałam , uśmiecham się wreszcie szeroko jak na obrazku.
Za parę dni będę obchodzić kolejną rocznicę, pewnie wybierzemy się na miting.
U nas trochę popadało, więc może będą grzybki, wczoraj widziałam na rynku pierwsze kanie. Jutro kupię, bo bardzo lubimy.
azull - Pon Wrz 21, 2015 17:26
U nas też popadało i grzybki nieśmiało wystawiają łebki, ale do tego było w ubiegłym roku, to jeszcze daleko. Mam plan aby wybrać się na kolejne grzybobranie pod koniec tygodnia.
Zdrowia i Pogody Ducha życzę, Azull 24h
bacha - Wto Wrz 22, 2015 20:23
Halinka napisał/a: | U nas trochę popadało, więc może będą grzybki, | ach grzybobranie.....ale mi sie marzy,mam nadzieje ze jak wroce to nie bedzie za pozno na grzybki.
Pozdrawiam Halinko Ciebie i Henia
azull - Czw Wrz 24, 2015 11:17
A ja w lesie już byłem dwa razy. Troszkę grzybków było, ale w porównaniu z analogicznym okresem roku ubiegłego, to jeszcze cały czas mam nadzieję... że będą. Dziś może też się wybiorę, a jutro to na 100% bo z siostrą od tygodnia, przybity jestem na grzybobranie z samego rana. Pogoda wymarzona, popadało wczoraj, dziś piękne słonko... no i dziś nie piję.
Pogody Ducha, Azull
Halinka - Czw Wrz 24, 2015 19:32
Dzisiaj pojedliśmy kani ( kupiłam 5 szt kolosów)
Tak jak u azulla pycha, że palce lizać
Innych grzybów brak
Halinka - Pon Paź 19, 2015 19:10
Do lasu już nie pojedziemy, Heniu czuje się gorzej, złapaliśmy przeziębienie i trzyma nas już drugi tydzień.
Minął kolejny roczek trzeźwości, razem Heniem mamy już ponad 50 lat
azull - Śro Paź 21, 2015 18:32
Gratulacje z okazji okrągłej rocznicy i życzenia kolejnych trzeźwych dwudziestu czterech! Oraz oczywiście zdrowia i Pogody Ducha.
Ja do lasu chciałbym jeszcze na opieńki. Ale nie wiem czy zdołam, bo harmonogram zajęć mam napięty do końca miesiąca.
Pozdrawiam serdecznie, Azull
Franiu - Śro Paź 21, 2015 18:43
Gratulacje
bacha - Pią Paź 30, 2015 22:11
Halinko kochana ,co prawda sie spoznilam ale gratuluje Wam obojgu i zycze dalszych oraz nieustajacej Pogody Ducha
Halinka - Pon Lis 02, 2015 16:31
Dziś Zaduszki, drugi dzień zadumy ,myśli o śmierci najbliższych i tych dalszych.
Jestem realistką, ale w takich dniach rozwalam się emocjonalnie i długo do siebie dochodzę.
Piękna pogoda sprzyja wielogodzinnym spacerom po cmentarzu.
|
|
|