Opowiedz nam swoją historie - ....abstynentka....
guciu - Pon Kwi 26, 2010 18:55
... tak sobie pomyślałem, że gdyby nie trudne momenty w życiu, nie doceniłbym chwil szczęścia ...
... trzymka mocna Kajuś ... T ...
jacek78 - Pon Kwi 26, 2010 21:46
dora napisał/a: | Okazywac '' jakies''emocje nauczylam sie na terapii...kilka lat juz temu... |
Ja znowu Dorcia może tak do końca nie potrafie okazywać swoje emocje czy uczucia jeszcze, ale bardzo szybko je umię teraz dostrzec.Umie ję odróżnić i dopiero po głębszym zastanowieniu, aby nie popełnić błędu, wtedy je w jakiś sposób okazuje Kiedyś to nawet nie wiedziałem co to są emocje czy uczucia.Ale nauka to podstawa
pozdrówka
kukuś - Pon Kwi 26, 2010 21:52
kajadda napisał/a: | niestety.....ta blokada zardzewiała... |
to i szybciej się sypnie Kajku , główka do góry.....dobrze będzie
kukuś - Pon Kwi 26, 2010 21:59
jacek78 napisał/a: | .Umie ję odróżnić i dopiero po głębszym zastanowieniu, aby nie popełnić błędu, wtedy je w jakiś sposób okazuje |
zawdzięczasz to Jacku swojej pracy nad sobą , bo samo Ci się to z nikąd nie wzięło....brawo , brawo dla Ciebie
kukuś - Wto Kwi 27, 2010 18:12
dopiero zajrzałam . Jak Kajku poszło , zrastasz się ?
dora - Wto Kwi 27, 2010 18:47
kajadda napisał/a: | .............Dzisiaj ortopeda, dentysta, dziecko ma egzamin..... |
Jak sie wali ...to wszystko naraz...
Trzymam kciuki
dora - Wto Kwi 27, 2010 18:56
kajadda napisał/a: | najgorzej to z tą moją psychiką.... |
Ja swoja glowe wymieniam...jak chcesz to Tobie tez zalatwie
kajadda napisał/a: | ciekawi mnie tylko jak będe chodzić... |
Tak jak do tej pory...na dwoch nogach Bedzie dobrze
dora - Wto Kwi 27, 2010 19:08
Napewno!!!! , bo wymiana bedzie w rzezni raz kozie smierc...a co taka tez moze byc bedzie niebolaca i niemyslaca
dora - Wto Kwi 27, 2010 19:14
Jak beda myslace ...to zalatwie
guciu - Wto Kwi 27, 2010 19:32
dora napisał/a: | Jak beda myslace ...to zalatwie |
... Dorcia ... jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosiki ... jak juz będziesz załatwiała tę myślącą głowę dla Kajki, to pamiętaj, żeby ta głowa myślała tak jak moja ... jak już zmieniać to na ideał ...
... buziole Dziewuszki ... Gustawo Błękito ...
kukuś - Wto Kwi 27, 2010 20:25
kajadda napisał/a: | .... o kulach idzie mi coraz lepiej...... najgorzej to z tą moją psychiką....... |
jak już zaczniesz chodzić bez kul i poczujesz się lepiej fizycznie , to i psychika sama będzie chciała się uzdrowić . Jak zresztą wiesz urazy cielesne szybciej się uleczy niż chorą duszę...
Wyzdrowiejesz i Ty i ja i każdy kto poszukuje i bardzo wyzdrowieć chce .
kukuś - Wto Kwi 27, 2010 20:27
dora napisał/a: | Jak beda myslace ...to zalatwie |
sowy mają mądre głowy , no ale to skrzydlate są
bacha - Wto Kwi 27, 2010 20:33
kukuś napisał/a: | Wyzdrowiejesz i Ty i ja i każdy kto poszukuje i bardzo wyzdrowieć chce | zgadzam się z tym!buziolki
dora - Wto Kwi 27, 2010 21:08
guciu napisał/a: | żeby ta głowa myślała tak jak moja ... jak już zmieniać to na ideał |
Dla Ciebie , Kajki i innych ...wszystko co najlepsze
jacek78 - Wto Kwi 27, 2010 21:09
guciu napisał/a: | dora napisał/a: | Jak beda myslace ...to zalatwie |
... Dorcia ... jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosiki ... jak juz będziesz załatwiała tę myślącą głowę dla Kajki, to pamiętaj, żeby ta głowa myślała tak jak moja ... jak już zmieniać to na ideał ...
... buziole Dziewuszki ... Gustawo Błękito ... |
Gutek odrazu z grubej rury Ale myśle Dorcia że Gutek dobrze piszę, bo ideałem może być, chociażby z tego względu że nie pije
|
|
|