Opowiedz nam swoją historie - Azull czyli nauka latania.
azull - Czw Lis 05, 2020 16:25
Dziś nadal nie piję. Miting wczoraj w maseczkach częściowo. W sobotę zobaczymy niebawem.
Pogody Ducha, Azull
azull - Czw Gru 17, 2020 16:42
Niesamowite, ponad kolejny miesiąc minął od kiedy pisałem tu ostatnio... za kilka dni minie 11 lat, od dnia, w którym ostatni raz piłem alkohol... napiszę wówczas coś więcej na ten temat...ale to dopiero za kilka dni... a dziś , dziś nadal nie piję!
Pogody Ducha, Azull
azull - Pią Sty 22, 2021 10:11
I kolejny miesiąc życia w cieniu wirusa. Na mój alkoholizm radą są mitingi AA na wirusa wybawieniem stanie się szczepionka, oby tak było. Niebawem minie 11 lat istnienie tego forum. Wygląda na to, że umarło już całkiem. Nie ma chyba już sensu tego ciągnąć. Dziękuję wszystkim, którzy tu byli przez te wszystkie lata. Pogody Ducha, Azull
azull - Sob Mar 20, 2021 18:05
Za 4 dni minie 11 lat od powstania tego forum. Ale to za cztery... a dziś nie pije i wybieram sie na miting o 21,30
Pogody Ducha Azull 24
azull - Sob Cze 19, 2021 15:39
Za oknem ponad 30st. C w cieniu. Mózg ciężko pracuje. Pomyślałem sobie , że może mimo wszystko może warto odtworzyć forum w innym miejscu... a wszystko dlatego, że dziś nie pije i wieczorem kiedy nastanie ochłodzenie, wybiorę się na miting!
Pogody Ducha, Azull
azull - Pon Cze 21, 2021 14:22
Dziś nie piję! Za oknem upały zelżały, od razu chce się oddychać pełną piersią. Mam dziś na popołudniową zmianę do fabryki, więc na miting o 19,30 się niestety nie wybiorę. Cieszę się, że dość bezboleśnie podołałem odtworzyć to forum w nowym miejscu. Ostatni raz robiłem to 10 lat temu i zawsze były jakieś niespodzianki. Szkoda mi było że to wszystko co tu zostało napisane, zniknie wraz z zamknięciem usługi u poprzedniego dostawcy przestrzeni dyskowej. Pomyślałem że warto, bo może ktoś tu jeszcze napisze, lub przeczyta, a do czytania trochę jest. Sam nieraz wracam do swoich postów z początku swojego trzeźwienia, aczkolwiek tych całkiem pierwszych tu nie ma, gdyż pisałem na innym forum, które już dawno nie istnieje, i trochę żałuję, że zapis pierwszych miesięcy mojej "walki" z alkoholem przepadło. W Wielkiej Księdze AA jest napisane, cit Poznamy nową wolność i nowe szczęście. Nie będziemy żałować przeszłości ani zatrzaskiwać za nią drzwi.
Zatem nie zatrzaskuję tych drzwi, cieszę się tym forum w kolejnej odsłonie.
Pogody Ducha, Azull 24H
azull - Czw Cze 24, 2021 08:15
Forum dziś hula bez problemów, a ja... ja dziś nie piję!
Pogody Ducha, Azull 24
azull - Wto Cze 29, 2021 14:26
Dziś nadal nie piję, a jak się uda, wybiorę się wieczorem na miting.
Pogody Ducha Azull
azull - Pią Sie 06, 2021 07:04
Nadal dziś nie piję i życie piękne jest!!!
Pogody Ducha, Azull24
bacha - Śro Sie 11, 2021 07:00
Tak,życie jest piekne,mimo czarnych chmur które wiszą mi nad głowa,potwierdzam .Pozdrowionka Azul
azull - Śro Sie 11, 2021 20:33
Basia!!! Wszelki Duch Pana Boga chwali!!! Nareszcie jakieś życie wraca tu na forum Co u Ciebie? Czy byłaś w tym roku w Licheniu? Jeśli możesz to podeślij nowy adres strony do starych i nowych znajomych www.niepije.com.pl może jeszcze ktoś się odezwie. Twoje tu pojawienie się w dniu dzisiejszym, bardzo mnie ucieszyło. Bardzo
Pogody Ducha, dziś nadal nie piję! Azull 24
bacha - Czw Sie 12, 2021 15:09
Azull u mnie znowu rewolucja życiowa,ale daje rade,wprawionam w boju,wiec sie da rade .Nie mogłam wejsc na strone .Byłam w Licheniu cały tydzien,nie spotkałam niestety nikogo z "naszych" forumiaków i to był mój mały smutek.Spróbuje podesłac nowy adres,ale kontakt mam tylko z Guciem,Halinką i Dorotką.Pozdrowionka serdeczne.Och jak miło być tu znowu.Jak zakonczy sie moja rewolucja to cosik opisze.
azull - Pią Sie 13, 2021 12:07
Basiu super, trzymam kciuki za powodzenie Twojej Życiowej Rewolucji!!! Ja dziś nie piję! W poniedziałek byłem na mitingu po długiej przerwie, spowodowana ta moja przerwa była również rewolucją w życiu zawodowym. Długo by pisać, może któregoś dnia się zdobędę. O Licheniu dowiedziałem od naszego starego forumiaka Eskimosa, z którym to do dziś dnia dobry kontakt mam. Cieszę się , że propagujesz stronę, bo ona jeszcze nie umarła poki my żyjemy!!!
Pogody Ducha , Azull 24
bacha - Sob Sie 14, 2021 17:18
No ja równiez zaliczyłam ostatnio kilka mityngów,taki maratonik,po długiej przerwie,bo nie mam czym dojezdzac .Moze kiedys też usiąde i napisze cos głebiej,najpierw stabilizacja,bo bez niej nijak nie moge funkcjonować prawidłowo.No cóż,trudy życia.Ufam ,ze wszystko skończy sie w miare dobrze.Pozdrowionka Azull
Puki My żyjemy :)
azull - Sob Sie 21, 2021 18:20
Dziękuję za pozdrowienia. Rozważam udać się na miting dziś o 21.30, aczkolwiek trochę późno, gdyż jutro mimo niedzieli idę do pracy aczkolwiek na godz. 8 to mogę pospać do 7,15. Gdyby był teraz na 19, to już bym siedział w aucie. za dwie godziny japa mi sie już drze, i spać chce/ A kawy nie chcę pić, bo później nie zasnę. Na usprawiedliwienie dodam, że dziś również rano byłem w pracy, więc kilkanaście godzin na nogach już będzie... hmm, Mam nadzieję że dam radę, bo jeśli nie dziś to kiedy? A jeśli nie ja, to kto? Oczywiście, że ja dziś nie piję, aczkolwiek kilka lat już minęło, od ostatniego się napicia, ale dzięki AA i boskiej pomocy, dziś już nie P.
Pogody Ducha Azull 24
|
|
|