Opowiedz nam swoją historie - Halinka i Heniu-nasze życie tu i teraz.
Halinka - Sob Gru 14, 2013 17:43
Dzisiaj dostaliśmy wiadomość, że zmarł nasz kolega, podobno na zawał serca, ale myślę, że mocno przyczynił się do tego alkohol, ponieważ od paru lat nie mógł utrzymać abstynencji pomimo paru terapii( nawet płatnej), mitingów, na które przestał chodzić.
Był moim rówieśnikiem i w młodości przyjaźniłam się z jego żoną.
jacek78 - Sob Gru 14, 2013 18:53
Halinka,
Bardzo mi przykro z tego powodu
Tak już jest w wiekszosci,gdy alkohol jest silniejszy
Szkoda tylko ze caly czas uwaza sie w służbie zdrowia że człowiek nie umarł przez alkohol tylko zawsze sie kryje to inna chorobą Może wtedy było by to przestrogą dla innych
Halinka - Pią Gru 27, 2013 14:14
Święta , święta i już po , ale ja się nie smucę, bo świętuję każdego dnia .
W tym roku mieliśmy znowu wigilię w innym towarzystwie i było cudownie.
Nie ważne co jest na stole, ważne kto przy tym stole siedzi.
dora - Wto Gru 31, 2013 18:10
Halinka napisał/a: | Nie ważne co jest na stole, ważne kto przy tym stole siedzi. |
Nie wielkosc i nie kosztownosc prezentow jest wazna ale ludzie z ktorymi sie jest razem przy stole.Tak tez uwazam i ja...
jacek78 - Czw Sty 02, 2014 23:57
Halinka napisał/a: | Nie ważne co jest na stole, ważne kto przy tym stole siedzi. |
Święta racja.Ja też byłem bardzo zadowolony bo była z Nami Tata i było fajnie
Halinka - Nie Sty 19, 2014 18:31
Dzisiaj mieliśmy fajną niedzielę, przyjechały wnuki na dzień dziadka , było wesoło i radośnie.
Mietek - Pon Sty 20, 2014 09:02
Halinka napisał/a: | było wesoło i radośnie. |
I dziadek Henio przy kuchni
Halinka - Wto Sty 21, 2014 15:35
Mietek napisał/a: | I dziadek Henio przy kuchni |
Niestety od kiedy nie pracuję Heniu oddał mi kuchnię i to ja muszę gotować, dobrze, że chociaż z chęcią zmywa
jacek78 - Nie Sty 26, 2014 23:20
Halinka napisał/a: | Niestety od kiedy nie pracuję Heniu oddał mi kuchnię i to ja muszę gotować |
Dobrze że gotujesz bo nie zapomnisz gotowania
Halinka - Pon Lut 03, 2014 14:00
U nas zima trzyma i halny, który jest przecież tak daleko od nas , ma duży wpływ na samopoczucie Henia.
Byle do wiosny, wtedy odżyję
Mietek - Wto Lut 04, 2014 20:27
Halinka napisał/a: | Byle do wiosny, wtedy odżyję |
A to już nawet nie długo tylko 45 dni
Pozdrawiam Oboje
Halinka - Czw Lut 27, 2014 11:46
Tradycyjnie od paru lat Heniu w "tłusty czwartek" obchodzi swoją rocznicę abstynencji.
Będzie paru jubilatów i wielkie pączkowe obżarstwo
To już 26 lat trzeźwych, jak ten czas szybko leci, przecież poznałam Henia jak miał trzy latka , a teraz to już pełna dorosłość
Najważniejsze, że poprawiła się pogoda i samopoczucie Henia też , więc jestem dobrej myśli, że jeszcze poszalejemy.
azull - Czw Lut 27, 2014 13:53
No to super! Wielkie gratulacje z okazji tak wspaniałej rocznicy. Pogody Ducha na resztę dnia. Pozdrawiam Azull
bacha - Czw Lut 27, 2014 20:13
Halinko :) dla Henia gratulacje i ,dla Ciebie równiez zyczenia dalszej trzezwosci ,Pogody Ducha i zdrówka,abyscie sobie poszaleli :) Buziaczki
Franiu - Pią Lut 28, 2014 08:38
Gratulacje,kolejnych 24h
|
|
|