Opowiedz nam swoją historie - Halinka i Heniu-nasze życie tu i teraz.
Halinka - Nie Paź 13, 2013 13:43
U nas wszystko w porządku, żyjemy sobie powolutku i przygotowujemy do zimy.
azull - Nie Paź 13, 2013 16:06
Cieszę się i pozdrawiam zatem serdecznie A.
jacek78 - Nie Paź 13, 2013 21:36
Halinka napisał/a: | U nas wszystko w porządku, żyjemy sobie powolutku i przygotowujemy do zimy |
To pewnie "Relaksy" już wyciągnięte
Mietek - Pon Paź 14, 2013 17:50
Halinka napisał/a: | żyjemy sobie powolutku i przygotowujemy do zimy. |
I super, tylko dobrze się tam przygotujcie , ponoć zima ma być długa, śnieżna i mroźna .
Pozdrawiam oboje
Halinka - Wto Paź 15, 2013 12:49
Mietek napisał/a: | ponoć zima ma być długa, śnieżna i mroźna .
|
ale potem to już tylko bikini
Halinka - Śro Paź 23, 2013 18:38
Mieliśmy taki okres, że mało chodziliśmy na mitingi w realu, była nam potrzebna przerwa, ale to już minęło i znowu będziemy się udzielać.
Trochę zdopingowali nas przyjaciele z grupy, mówią, że nas brakuje
bacha - Śro Paź 23, 2013 18:57
Halinka napisał/a: | Trochę zdopingowali nas przyjaciele z grupy, mówią, że nas brakuje | No i nie wiem z czego te śmichy-chichy ? wcale się nie dziwie ze Was tam brakuje.Ciepłem jakie z Was emanuje każdy chciałby sie ogrzać.Tak ze mi sie tam nie migać bo zima nadchodzi to podwójnego ciepła trzeba
Halinka - Śro Paź 23, 2013 19:10
bacha napisał/a: | Ciepłem jakie z Was emanuje każdy chciałby sie ogrzać. |
Właśnie problem, że brakowało paliwa, teraz doszła dostawa, więc się nie będziemy lenić
jacek78 - Śro Paź 23, 2013 22:14
Halinka napisał/a: | Trochę zdopingowali nas przyjaciele z grupy, mówią, że nas brakuje |
I dobrze zrobili.Oni wiedzą kogo brakuje i kogo trzeba zdopingować aby zaczoł znów chodzić
Halinka - Wto Paź 29, 2013 17:08
Jak dobrze pójdzie i będzie jeszcze parę dni ciepła, to zakwitną mi bielunie na tarasie.
Jeszcze tak nie było, żeby w listopadzie kwitły, ale we wrześniu było zimno i się wstrzymały.
Bardzo się cieszę, że mam jeszcze tak zielono na tarasie , przez ostatnie tygodnie ciągle robiłam pieczone ziemniaczki na grillu, były jak z ogniska.
Nie mogliśmy pojechać do Brzózy na grzybobranie to robię ogniska na balkonie
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.
dora - Śro Paź 30, 2013 08:12
Ja mam storczyki, które przekwitly a teraz patrze i na tych suchych patyczkach wypuszczają nowe i to po dwa naraz, będą mialy jeszcze więcej kwiatow niż poprzednio ...anomalia jakies czy co? ale ciesze sie
bacha - Śro Paź 30, 2013 16:53
Cytat: | Jak dobrze pójdzie i będzie jeszcze parę dni ciepła, to zakwitną mi bielunie na tarasie. | No u mnie jeszcze pięknie kwitnie lobelia wszystko inne juz pownosiłam do domu,co pokojowe ,ale niestety w domu zmiana temp. i są w stanie przystosowania się do warunków mieszkaniowych,czyli na razie opłakanym .Za to zaowocował mi granat -miniaturka,ma 3 owoce i cytrynka,ta ma chyba 5 owoców.To i tak pieknie wziąwszy pod uwagę ze jest młodziutka i nieco schorowana.Storczyk który dostałam od córki jak wyjezdzała z kraju po urlopie przez cały rok nic sie nie działo,teraz widze ma mnóstwo pąków :) Tak więc w tej sferze cos się dzieje
Halinka - Pią Lis 01, 2013 16:48
Cytat: | Ja mam storczyki, które przekwitly a teraz patrze i na tych suchych patyczkach wypuszczają nowe i to po dwa naraz, |
Dorotko, przy storczykach to normalne, one kwitną o różnych porach roku w zależności od gatunku.
Byliśmy w storczykarni w zamku w Łańcucie, tam ich jest niesamowicie dużo i kwitną na okrągło.
Moje bielunie zakwitają, ale niestety nie pachną, bo jednak wieczorem jest za zimno.
Robię zdjęcia każdego dnia, będę miała co wspominać zimową porą.
Halinka - Pon Lis 25, 2013 14:21
Nic nowego się nie dzieje, żyjemy powolutku na zmniejszonych obrotach, chociaż ja wróciłam na siłownię i znowu energia mnie rozpiera
Halinka - Śro Gru 11, 2013 19:27
Szkoda, że tak mało piszemy ale u nas nic nowego się nie dzieje, więc i nie ma o czym pisać.
Brak wiadomości to dobre wiadomości, więc spokojnie przygotowujemy się do świąt.
Taras i dom już tradycyjnie pięknie przybrane i czuć atmosferę.
Orkan Ksawery nam żadnej szkody nie zrobił.
|
|
|