To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Jestem tu nowa/nowy - Witam wszystkich

Eliza - Czw Kwi 15, 2010 20:02

Witajcie <czesc> dziś piszę ogólnie do Wszystkich, serdeczne dusze z Was ;-) tego mi trzeba, ostatnio doskwierała mi samotność :-( życie jest pełne niespodzianek .Dziś czuje się jakby mnie walec przejechał :-) nieprzespana noc ,praca i :shock: popołudniowa rozmowa z moim skarbem zrobiły ze mnie papkę (pomimo sukcesu).
Franiu - Czw Kwi 15, 2010 20:23

Eliza,
nie miałem okazji Cię powitać na forum,zatem to czynię,Witaj, <czesc>

dora - Czw Kwi 15, 2010 20:48

Eliza napisał/a:
rozmowa z moim skarbem zrobiły ze mnie papkę (pomimo sukcesu).

To cos sie udalo przeforsowac ? ( sukces)

Eliza - Czw Kwi 15, 2010 21:04

To cos sie udalo przeforsowac ? ( sukces)[/quote]
:-D o tak nie muszę kombinować żeby skarb współpracował <smiech> po wczorajszym sam dojrzał . ;-) ale najpierw biegam ;-) pisać historię żeby było wiadomo co i jak .

Halinka - Czw Kwi 15, 2010 21:30

Witam Was Elizo i harnallo <czesc>

Razem przychodzicie to razem Was witam, piszcie i dzielcie się swoimi doświadczeniami.

bodziu - Nie Kwi 18, 2010 20:36

Witam wszystkich znanych i mniej znanych. Trochę mnie tu nie było i czuję się jak nowy <smiech> Kolejny kryzys za mną, ciężko było ... ale jestem i trzeźwy, kolejne doświadczenie. Może to zabrzmi trochę gorzko ale dopiero ten tydzień, jego atmosfera, podziałały na mnie jak zimny prysznic i stanąłem na nogi, jak zobaczyłem że inni mają gorzej ...a ja? chyba znowu użalam się nad sobą. Cieszę się że jestem znowu z wami ...dzięki że jesteście <czesc>
bacha - Pon Kwi 19, 2010 05:53

Witaj Bodziu <czesc> .Rzeczywiscie długo Cię nie było,ale ważne że dzisiaj jesteś ;-)
Franiu - Pon Kwi 19, 2010 06:17

bodziu,

witaj Bodziu,

Mariusz - Pon Kwi 19, 2010 11:30

Bodziu <czesc>
kukuś - Pon Kwi 19, 2010 14:27

cześć Bodziu :-D
dora - Pon Kwi 19, 2010 18:31

I ja Cie witam Bodziu <czesc>
Pisz co Cie gryzie...

bodziu - Pon Kwi 19, 2010 19:54

ale fajnie że jesteście, nic już mnie nie gryzie (przynajmniej na razie) jest dobrze. Dzisiaj nie mam bardzo czasu na pisanie ale wkrótce napiszę troszkę więcej.
na razie pozdrawiam <czesc>

Mietek - Pon Kwi 19, 2010 22:03

Bodziu <czesc>

Pozdrawiam i jak najczęściej zapraszam ;-)

jacek78 - Pon Kwi 19, 2010 23:12

bodziu,
A gdzie Ty Bodziu się ukrywałeś tak długo :?: Super że z tym kryzysem sobie poradziłeś <czesc>

Halinka - Wto Kwi 20, 2010 20:34

Bodziu!

Super ta maska. <smiech>