Opowiedz nam swoją historie - Nareszcie cieszę się życiem !
dora - Sob Mar 23, 2013 23:25
jacek78 napisał/a: | A co do naosa, to wole patrzeć na ten swój czubek bo jest mi dobrze z tym |
To byla taka przenosnia Ze czasami trzeba spojzec dalej Ale skoro Ci dobrze to ''niee mamm wiecejj uwagg''..... do Twojego nosa
jacek78 - Sob Mar 23, 2013 23:37
dora napisał/a: | Ale skoro Ci dobrze to ''niee mamm wiecejj uwagg''..... do Twojego nosa |
Jakby jeszcze nie był taki przekrzywiony to by było dobrze
bacha - Czw Kwi 11, 2013 22:22
jacek78 napisał/a: |
Jakby jeszcze nie był taki przekrzywiony to by było dobrze | Juz Ty nie miałeś się do czego przyczepic? po 30 paru latach nos Ci sie przestał podobać? No Jacek jakos nic takiego nie zauważyłam.Ty sprawdz czy lustro nie jest uszkodzone
Julciaaaaaaaa.............zbudz sie .Co tam u Ciebie? widze ze zbyt ostro sie potraktowałaś w zwiazku z siedzeniem przy kompie
dora - Sob Kwi 13, 2013 10:27
Jula gdzie sie podzialas Spojz juz wiosna i bedzie tylko lepiej
jacek78 - Nie Kwi 14, 2013 21:57
bacha napisał/a: | po 30 paru latach nos Ci sie przestał podobać? No Jacek jakos nic takiego nie zauważyłam.Ty sprawdz czy lustro nie jest uszkodzone |
Tyle lata się z tym męczyłem i dopiero teraz zobaczyłem jaki On przekrzywiony Lustro widzę że całe.Jedynie mogłem źle widzieć bo byłem zaspany albo po pracy po nockach
bacha napisał/a: | Julciaaaaaaaa.............zbudz sie |
Też tak krzycze.Julka-obudź się
Halinka - Pon Kwi 15, 2013 10:37
Cytat: | Też tak krzycze.Julka-obudź się
|
Też się niepokoję
dora - Pon Maj 27, 2013 08:32
Julka skrobnij cos co u Ciebie
pozdrawiam
Franiu - Pon Maj 27, 2013 16:28
dora napisał/a: | Julka skrobnij cos co u Ciebie |
Julka zasnęła niedźwiedzim snem,wiec nie krzyczcie głośno bo się zbudzi i będzie zła
|
|
|