Opowiedz nam swoją historie - Halinka i Heniu-nasze życie tu i teraz.
Halinka - Śro Lip 17, 2013 19:12
dora napisał/a: | ludzi do pomocy w jedzeniu |
To ja się zgłaszam, bo mojej niewiele spróbowałam
Halinka - Pon Lip 22, 2013 20:41
Heniu ma chyba przepuklinę pachwinową, jutro idziemy do lekarza i trzeba się pewnie umówić na zabieg, ale mam nadzieję , że to już po Licheniu
dora - Wto Lip 23, 2013 08:59
Daj Heniowi ''majty'' sciagajace i do ...Lichenia
Halinka - Wto Lip 23, 2013 20:42
dora napisał/a: | Daj Heniowi ''majty'' sciagajace i do ...Lichenia |
Nie jest tak źle , ale to dobry pomysł
jacek78 - Śro Lip 24, 2013 22:12
dora napisał/a: | Daj Heniowi ''majty'' sciagajace i do ...Lichenia |
Halinka - Czw Lip 25, 2013 20:36
I znowu pozytywnie zaskoczyła mnie nasza służba zdrowia.
Wczoraj byliśmy u rodzinnego, oczywiście potwierdził moją diagnozę, że to przepuklina, dostaliśmy skierowanie do przychodni chirurgicznej, dzisiaj poszłam i zrobiłam wielkie oczy , bo Heniu został przyjęty od razu i termin na zabieg już jest w poniedziałek.
Będzie w szpitalu cztery dni i po strachu.
Trochę mnie zaciekawiło, że na urologię czeka się miesiącami , ten zabieg mógłby być dopiero październik-listopad a na chirurgi takie cuda, ale wyszło szydło z worka, chirurgia jest sprywatyzowana więc dużo lepiej zarządzana niż szpital- moloch.
Jesteśmy już spakowani, kanapki zrobione, nóżki wymoczone, zaraz do łóżeczka, pobudka o godz.5 rano i w drogę.
W niedzielę napiszę jak było dla tych co zostają
jacek78 - Czw Lip 25, 2013 23:09
Halinka napisał/a: | W niedzielę napiszę jak było |
Napisz,napisz
pozdrawiam i udanego wyjazdu życzę
Halinka - Pon Lip 29, 2013 20:24
Halinka napisał/a: | W niedzielę napiszę jak było |
No i nie napisałam, bo padłam po podróży. dzisiaj cały dzień w szpitalu i więcej czasu będę miała jak Heniu już wróci, wtedy napiszę, ale już na teraz było cudnie uściskać tylu ludzi.
Halinka - Pią Sie 02, 2013 20:19
Heniu już od wczoraj w domu i powolutku zdrowieje,coraz mniej go boli i to jest najważniejsze, więc i ja też odpoczywam.
bacha - Sob Sie 03, 2013 10:01
Halinka napisał/a: | ,coraz mniej go boli i to jest najważniejsze, więc i ja też odpoczywam. | Odpoczywajcie oboje :) Pozdrówka dla Henia i życze szybkiego powrotu do zdrówka
jarox48 - Nie Sie 04, 2013 17:29
Halinka - Śro Sie 07, 2013 19:04
UFFFFF jak gorąco, dobrze, że w domu mamy klimatyzację, bo nie można wytrzymać nawet na tarasie.
Mam termometr za oknem do 54 stopni i brakło skali, teraz jest przerwany, więc pewnie się zepsuł
Jutro idziemy do poradni, pewnie będzie wyciągnięcie szwów u Henia . Czuje się coraz lepiej, więc jest dobrze.
guciu - Sob Sie 10, 2013 10:06
Halinka napisał/a: | Czuje się coraz lepiej, więc jest dobrze. |
... jak jest dobrze, to dobrze ... tak myślę, że dobrze, jak jest dobrze ...
... pozdrawiam ... G ...
Halinka - Śro Sie 14, 2013 19:39
Jednak napiszę, coby ktoś mi nie dogryzł, że się lenię .
Z Heniem już prawie dobrze, szwy wyciągnięte, rana pięknie się goi, chory bardzo zdyscyplinowany, chodzimy na spacery i życie płynie powolutku. Już zaczynam żałować, że kończy się lato i skończą się ciepłe dni spędzane na tarasie, ale pewnie coś wymyślę. Nudzić się nie będę bo nie umiem.
Mietek - Śro Sie 21, 2013 20:17
Halinka napisał/a: | chory bardzo zdyscyplinowany, |
A czy przy takiej żonie ma inne wyjście?
Halinka napisał/a: | Już zaczynam żałować, że kończy się lato |
Ha, a uroki jesieni, zimy i wiosny to nie łaska popodziwiać?
|
|
|