Opowiedz nam swoją historie - Halinka i Heniu-nasze życie tu i teraz.
Mietek - Wto Lip 02, 2013 19:49
Serdecznie współczuję Halinko[*][*]
jacek78 - Wto Lip 02, 2013 21:05
Halinka napisał/a: | Właśnie dostałam smutną wiadomość, odszedł mój kuzyn
Będę rozbita przez pewien czas, ale wiem ,że Janusza już nic nie boli, nie cierpi. |
Wyrazy współczucia Halinko Jestem tam myślami z Tobą, bo też musiałem żegnać niedawno bliską mi osobę.Czyli swoję mame.Więc z tego się tylko cieszę, że Ona już nie cierpi.Wyobrażam sobie nieraz jak Ona musiała cierpieć.Znosić ten ból.Co przeżywała
Zadaje sobie tez pytanie, choć znam odpwiedź.Dlaczego Ona Godzę się z tym, choć jednak ale jakieś jeszcze jest
Franiu - Wto Lip 02, 2013 21:20
Wyrazy współczucia Halinko.
bacha - Śro Lip 03, 2013 05:34
Halinko ! przytulam mocno.Wyrazy współczucia.
dora - Śro Lip 03, 2013 09:34
Wspolczuje Halinko [*]
Halinka - Śro Lip 03, 2013 19:07
Dziękuję wszystkim, pojutrze pogrzeb, a potem wybieramy się do mojego kochanego lasu i nie będzie mnie parę dni.
Halinka - Nie Lip 07, 2013 21:15
Napatrzyłam się na zielone w różnych odcieniach. Tego mi najbardziej brakuje w mieście, ale cóż nie można mieć wszystkiego.
Siostra remontuje stary domek i będzie fajnie tam odpoczywać, tylko teraz nie wiem po czym, bo robię to na okrągło .
W przyszłą niedzielę, spęd rodzinny i już się zastanawiam, gdzie ja to całe moje towarzystwo ulokuję, ale damy radę.
jacek78 - Nie Lip 07, 2013 21:26
Halinka napisał/a: | W przyszłą niedzielę, spęd rodzinny |
Też bym tak chciał ale jak narazie to nierealne
Mietek - Pon Lip 08, 2013 07:39
Halinka napisał/a: | spęd rodzinny i już się zastanawiam, gdzie ja to całe moje towarzystwo ulokuję, |
Przecież Rynek Mielecki wyremontowany
Obiad czy kolację podane przez okno też będą smakowały, powietrze cały czas świeże, tylko o pogodę wystarczy się pomodlić
A ile potem wspomnień po takim spotkaniu
Pozdrawiam Was
dora - Pon Lip 08, 2013 17:15
Halinka napisał/a: | gdzie ja to całe moje towarzystwo ulokuję |
Na tarasik albo ogrodek będą się czuc jak na pikniku
Halinka - Pon Lip 08, 2013 20:55
dora napisał/a: | Na tarasik |
Niestety tarasik za mały na 15 osób, ale damy sobie rade jak co roku Mietek napisał/a: | Obiad czy kolację podane przez okno |
Niewiele by z tego jedzonka zostało jakbym serwowała z pierwszego piętra
Halinka - Pon Lip 15, 2013 14:39
Melduję, że żyję po nawałnicy . Posprzątałam i śladów nie ma, no może tak nie całkiem bo pozostały prezenty, które cieszą oczy, ciało i duszę
Pierwszy raz piekłam kaczkę z jabłkami i była ponoć wspaniała tak nieskromnie napiszę
Franiu - Pon Lip 15, 2013 21:43
Cytat: | Pierwszy raz piekłam kaczkę z jabłkami i była ponoć wspaniała tak nieskromnie napiszę |
szkoda że mnie tam nie było,narobilas mi smaku
jacek78 - Pon Lip 15, 2013 22:57
Franiu napisał/a: | szkoda że mnie tam nie było,narobilas mi smaku |
mi też
dora - Wto Lip 16, 2013 07:00
Halinka napisał/a: | Pierwszy raz piekłam kaczkę z jabłkami |
Nie powiem ale tez bym zjadla może zrobie jak znajde czas i ludzi do pomocy w jedzeniu
|
|
|