To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Tematy www - reklama

kajadda - Nie Mar 13, 2011 15:08
Temat postu: reklama
Tak sobie myślę... :roll: nad sposobem zareklamowania naszego forum... fajnie by było jescze kogoś uratować... większość z nas zaczynała na forum i spora część się odbiła i dostała pomoc... co Wy na to?
Mariusz - Nie Mar 13, 2011 16:12

Myślę, że wszyscy są za, ale to nie takie proste, no chyba, że masz jakiś konkretny pomysł :-)
kajadda - Nie Mar 13, 2011 19:58

Może założyć stronę na facebooku... bo za banery itp sie płaci napewno?
Mariusz - Nie Mar 13, 2011 21:03

kajadda napisał/a:
Może założyć stronę na facebooku...

Hmm, dobry pomysł zobaczymy co na to reszta załogi, no i trzeba opracować stronę główną, treść itp.

<czesc>

kajadda - Nie Mar 13, 2011 21:12

Mariusz napisał/a:
trzeba opracować stronę główną, treść
... można wykorzystać naszą stronę główną a treść mozna też z "jestem alkoholikiem ale nie piję" jest mądre i nadmienić też coś o współuzależnieniach...DDA itp...
Wesus - Nie Mar 13, 2011 21:12

Trzeba pamiętać o tym, że większa ilość użytkowników, to więcej pracy dla moderatorów.
Według mnie reklama przyciągnie więcej trolli niż zainteresowanych tematem użytkowników. No ale oczywiście mogę się mylić :roll:

kajadda - Nie Mar 13, 2011 21:16

Wesus napisał/a:
Trzeba pamiętać o tym, że większa ilość użytkowników, to więcej pracy dla moderatorów.
... tak o tym nie pomyślałam... ... liczę na to że strona przyciągnie więcej ludzi potrzebujących niż troli - zawsze jest ryzyko jak coś się rozwija...
Krzysztof - Nie Mar 13, 2011 21:17

zgadzam się z Wesusem - reklamowac to można......

kajadda - za Matkę Teresę chcesz robic na siłę ???

Kto ma tu trafić, ten trafi.

Mariusz - Nie Mar 13, 2011 21:28

Fakt, można przyciągnąć sporo spamerów, już jest z tym nie mały problem.
kajadda - Nie Mar 13, 2011 21:34

Mariusz napisał/a:
Fakt, można przyciągnąć sporo spamerów
... no tak o tym nie pomyślałam... to może lepiej nie :-/
Krzysztof napisał/a:
... no i po co te złośliwości... bez sensu ... :roll: sam miałes nielada problem ... uporałes się z nim i dobrze... nie każdy jest taki światły, otwarty i odważny żeby ten problem dostrzec.
jacek78 - Nie Mar 13, 2011 21:58

Krzysztof napisał/a:

Za matke Terese to może nie, ale chce pomóć też innym i myśle że w ten sposób mogą inni zobaczyć że da się nie pić i da się również zyć z alkoholikem.
Także ja bym był za ;-)
.Według mnie to nie jest grupa AA, tylko forum i myśle że można by coś takiego zrobić.
Oczywiscie jak piszą Mariusz i Wesus z tym sie zgadzam.Bo faktycznie wiecej pracy i wiecej trolowania przez to może byc.Ale oczywiscie zawsze można pomyśleć.Jak sie bedzie dało to super, a jak nie to trudno.I wszystko bedzie ok ;-)

Karlarzysta - Nie Mar 13, 2011 23:09

Nie reklamujemy AA.Ja na mitingach i w innych miejscach rozmawiajac z osobami nie majacego nic wspolnego z AA czesto i gesto opowiadam ,jak kozystam z pomocy ,jaka mi daje Forum na Nie pije .Mozemy poscic ,jakies tresci informacyjne ale nie reklamujace nas?
Mariusz - Nie Mar 13, 2011 23:29

Słuchajcie, nie ma co się pytać, jak ktoś ma ochotę, zawsze może wspomnieć o forum.
Jednak jakoś na siłe nie ma co się "reklamować", jest tak, że jak ktoś będzie bardzo chciał to znajdzie.

jacek78 - Pon Mar 14, 2011 00:28

Karlarzysta napisał/a:
Nie reklamujemy AA

Ale nikt tu nie rekalmuje bo to nie jest grupa AA, tylko to jest forum czy strona z wiadomosciami na temat alkoholizmu ;-)

Krzysztof - Pon Mar 14, 2011 00:54

Krzysztof napisał/a:
... no i po co te złośliwości... bez sensu ... :roll: sam miałes nielada problem ... uporałes się z nim i dobrze... nie każdy jest taki światły, otwarty i odważny żeby ten problem dostrzec.[/quote]

pewnie nie uwierzysz, ale to co napisałem nie wynika ze złosliwości, z której słyne, tylko ze znajomosci realiów.